-

Jag är så himla less på att höra meningen "jag orkade inte fara till stallet, så kollade film istället". Jag brinner för hästar och nu ska jag fan åka till stallet och borsta, och gå en promenix med ponnyn. Sådäså!



Puss!

ALLT I ETT

Hejsan:) inte uppdaterats här på länge! men iafl så sitter jag och lyssnar på frågan på livet, är trött och kollar på brorsans katt som nyss somnat. dagen började med att jag försov mig till fem över åtta och det var bra härligt det,hehe. aja, kom ihåg läxan, rättade ett fel och skynda mig till skolan, hade en lektion sedan på rasten spela jag king, alltså blir less på allt just nu >skräckmånad< men iafl så var lunchen för äcklig åt typ en matsked potatis och en 5-dels fiskbulle - fyfan! man spyr ju bokstavligen om man äter mer :'s men vi fick tunnbrö och det åt jag av, sen vare lite skit, spela king och skrev upp läxor och hade so, svenska och matte, sen hade vi idrott. var brännboll jag gav väl egentligenn 3 av 10 % så jaa... men efter skolan gick jag, vilma, gry, gabbi och feffe till ica och handla en fet låda glass och en stor påse godis, vi gick hem till vilma och käka det, sedan var vi hos vilma och dampa och sedan fick vi fnatt och plattade håret, vilma blir jättesöt då! ;-) aja, sedan lite smink os.v felicia och vilma lekte fjortisar och jag och gabbi plattade grys 55-meters långa hår, blev fiiiiinfiiiint det! :) sedan så gick jag och felicia hem, jag förstärkte mig med laxpasta och gick ut och mockade/gavmat till hopps, han fick springa lös, och jag fick en glad nin i buren sedan! :] aja, efter det så fixa jag & mamma lite, sedan for vi till stallet och tog in dom. sen for vi hem, fikade, jag ringde vilma och sa att jag inte skulle komma igen( fick huvvevärk ) aja, sen nu sitter jag här och mosar... aja, bjuder från sommarn!

betydelse

 




kommentera nu va?

puss


SKRITTA

Hejsan:) Nu ska jag ringa Felicia för vi ska rida! :) Men först ska jag ta en glass, min favvorit Summer Dream:) Den är fantastiskt god! Jag och Felicia ska bara skritta, eftersom båda har vilat, så är dom lite stela och ska då komma igång igen efter vinterns uppehåll. Kan berätta lite om Felicias häst:


Fjalar som han heter är hen nordsvensk brukshäst och är väldigt fin med svart LÅNG man och pannlugg, han är ju liksom ingen ridhäst men funkar utmärkt som det ändå! Man kan säga att Felicia är skötare på honom, fast nån gång har hon haft honom som sommarhäst också:) Men han är för det mesta bara skogsmulle, och tycler det är mysigt att rida ut, då vi rider på volten är han mest intresserad av gräset istället för att arbeta och ibland blir han riktigt envis och sticker hem över en och annat dike eller åker;) Men han är klok, klumpig och pålitlig:)


Snell hest:)

Aja, nu loggade Felicia in på msn:) Så jag pratar med henne nu!


Hade det så bra:)


Puss!

05:05

Gomorron Sverige:) Det här bli nog mitt första och sista blogginlägg på morgonen x) Men klockan är iallafall 05:05 nu och jag har precis: klätt på mig, målat naglarna med glans och borstat håret:) Men det är mycket kvar!

*Fixa håret. Spray och volym och shit;)

*Sminka mig :)

*Kolla så jag har allt i väskan

*Packa

*Äta frukost

*Borsta tänder

*Ta på mig converse och åka till bussen:)
Hehe bjuder på en litem bild av en blomma för att sommarn är här!:)





PUSSSSSSSSSSSSS:) Och ha en lika nice dag som jag och shoppa inte ut affärerna!!!







Last Line x)

Hej:) Längesen jag bloggade nu, hehe, men just nu lyssnar jag på last line och dricker cider;) iag har jag väl inte gjort så mycket idag, vacknade hos frida och vi satt och nörda mr.piggy, nintendo och woobies, förlåt men jag är beronde. efter ett tag vid tolv gick vi till bingon eftersom vi jobbar där;p sen sprang vi runt och sålde lotter i förstora funktionärs västar (y) haha, men typ inga ville köpa;) men vi sålde för kanske 600kr iafl:) sedan gick vi hem och fixade typ en affär och shiit:p sen efter ett tag åkte jag hem och åt mat, sen kollade jag på room raiders, talang och brooke knows best, sen var det the X-effect men det missa jag :( sedan gick jag ut till PH och gav han kääk:) sallad, pellets, havre och vatten, mums :] hehe och sedan kom jag in och nu sitter jag här, och har nyss tömt aaaalla smutskläder i tvätten (y)
Aja, ska gå nura ; )

Saknar Feffe, som är i Stockholm (aaavvviiiisss!)



pusss


SHOPPAT

Hejsan:) Idag vaknade jag kring halv 8 och gick upp, sminkade mig, borsta håret klädde på mig och åt frukost:) Efter det så jag, mamma och pappa till östersund, haha, jag fick nån fobi i början och tyckte att typ 55-50 var såååååå snabbt :o haha, sedan gick det bra fast jag hade lite ont i huvve, efter ett tag stannade vi i lit för pappa skulle beställa något till for tree;p efter det fortsatte vi åka bil... och vid elva kom vi fram;) först lämnade jag in min mobil på lagning (IGEN) sedan fick jag en lånetelefon och efter det skulle mamma & pappa kolla på konfapresent till johan så jag gick runt lite medans:) sen gick jag och mamma in på hm och pappa åkte till frösön, jag fick en blåvitrandig tröja av mamma (49,50kr) sedan gick vi in en snabbis på kappahl och då hittade jag en sååååå snygg klänning:) den var vitsilver i typ nått fakesiden också en rosett och nå mer:) och de va rea på den!!! så jag fick den med:) sen skyndade vi oss upp på tandregleringen och dom kollade min tandställning, den var väl bra, sen böt dom kuddar och vi fick mer snoddar också:) köpte en ny tandborste också! sen åt vi mat:) jag & mamma åt räkmacka och pappa köttbullar/potatis/lingon/SÅS hehe, sedan drack jag lingon och citron nån dricka bara:) och sen tog jag en chokladboll:) efter det så åkte vi hem:) efter ett tag ringde eve;) jag pratade med henne ett långt tag, vi gick in på ica i ström och jag köpte colamentos:) efter ett tag sa eve att hon skulle till stallet och inte kunde prata mer och då var vi typ vid näset:p sen åkte vi till ica i rossön och pappa köpte mjölk, kattmat och tidning och jag köpte kaninpellets & en banan till poppiehoppie:) när jag kom hem fick hoppie springa lös medan jag mockade :) sedan fixa jag mat och vatten och släppte in honom:) men nu ska jag städa i mitt rum = booombnedslag :o sedan ska jag ut till hoppie och fixa ett litet hus han kan krypa in i om det blir kallt och en skiva så blåsten inte kommer in:) skippade ridlektionen ikväll för vill inte åka 42mil på en dag, hehe. och ikväll ska jag till stallet och fixa mer hö till hoppie och såklart ta in bebiis:) och nu har jag nyss äte:)




men puss sålänge:)

kanske bloggar mer sedan:)


POPPIE HOPPIE

Hejsan:) Vill bara säga att jag sa ta hem min kaninunge ikväll!:) Åhh, jag längtar otroligt mycket :o Jag har nu döpt om den från Hoppsan till Poppie Hoppie (som rubriken lyder) ;) Lite gulligt tycker jag:) Fast kommer ändå kalla den för Hoppsan:) Jag har städat halva eftermiddagen och ska kila ut igen nu:) Har nyss ätit mat så passade på att blogga lite;)



Puss sålänge:)

@FELICIA

Hejsan:) Sitter hos Felicia nu:p Inte så bra bloggande på sistone, woops! Hehe men nu ska jag väl blogga lite mer;) Ikväll ska jag nog bara mysa lite och kanske gå på byn:) Ska väl åka till stallet också:)

PICS FRÅN IGÅR;)



BYEBYE! ;)




NU FRÅN IDAG:)





HEHE VET ATT EN DEL (MÅÅÅÅNGA) AV BILDERNA ÄR OSERIÖSA;P














PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

OUTFIT

Hejsan:) Just nu lyssnar jag på Lady GaGa :) Hon är faktiskt sjukt bra!:) Idag på skolan var det riktigt skönt:) För vi hade bara 3 lektioner:) Först teknik i kanske 2 timmar med lite rast emellan:) Sedan hade vi lunch, ansvar i typ en timme sedan engelska, där kolla vi desperadoos och sen slutade vi:) jag gick hem och felicia gjorde mig sällskap:) sedan hade inte mamma lagt ut nyckeln så jag satt där ute vid johans moppegarage och frös och min hand blödde väldigt mkt:o sedan efter kanske 45 min kom hon x) hehe sedan så gick jag in och tog en merci, satt vid datan:) och nu har jag nyss ätit en macka:) och nu ska jag gå och dricka feemtio liter saft :) för ja är törstig :] aja, see you later! ♥ jag ska blogga hela dan och hela natten:)

kvällens outfit

inne:

vitt linne med spets kant och svarta hjärtan från HM 99kr

frostblå kofta från HM 129kr

jeanleggings från kappahl 129kr

converse sko "fake" laredoute 199kr


ute:

skinnjacka HM 130kr

svart&vit scarf som jag har fått

grå&rosa stufkofta från teamsportia 249kr

converse sko "fake" laredoute 199kr

hår/smink

hår: 

plattat

lockigt

sprejat

tuperat

smink:

foundation

mascara

ögonskugga

eyeliner (kanske)

puder

concealer

läppglans

Det va allt:) 


puuuss! nu ska jag äääta:) 


 

TRÖTT

Hej:) idag vaknade jag vid tjugo i åtta som vanligt, haha:) tog lite frulle, sminkade mig och borstade tänderna:) sedan skjutsade pappa mig på skolan:) först så samlades vi och sen skulle vi gå till sstugan:p så då gick vi och det var inte så blött :p sen var vi framme då typ fika vi och sedan hade vi att man blev indelade i grupper och skulle gå en tipsrunda-.- jag blev med isak, vilma, johannes och kalle också jadå:p de va dööölätta frågor och vi fick rätt på alla:) (troja) x) aja, sen gick jag och kudden ner till bäcken och typ gick där med emilia och alida:p de va asdjupt :o sedan grilla vi körv:p efter det vare att man fick kort också vardet saker man skulle fixa och man fick poäng:p aja, det gick nog bra där också:) sen vare väl några: jag, alex, johannes och filip troja, gick ner till andra bäcken och hämta vatten:) sen kom kudden, vilma, tommy och samuel:) sedan gick vi lite över där och tog vatten och drack & det va asgott:) sedan gick vi heeela vägen förbi typ 2km bäck och vidare kanske 2-3km i skogen:) och jag mosade två myrstackar:o haha! sedan gick vi hem och då hade vi typ rast i 45min:p så jag gick och sooola:) sen sista lektionen var bild och då hade vi i uppgift att rita en sko, jag kom på iden att jag kunde ju måla en converse eftersom dom är snygga:) och då blev den väl ganska bra då:) men nu ska jag väl snart sova=)

jag vill ha såhär coola:((



jag vill resa till thailand :o






puss!

// aalma♥

SLAPPT

Hejsan:) Badupdate men ändå(: idag så har jag bara varit för trött. ingen ork till nått! segade igenom hela matten idag, ändå fast dunkade huvvevärk och bristande hjärta, idag är det ungefär ett år sedan vi tog min förra ponny på foder, det är hemskt, jag vägrar tänka! ett år sedan jag såg henne :'( rörde hennes mjuka mule och kände att vi hade respekt för varandra... det är omöjligt... jag kom otroligt långt med henne, överallt! åhh. JÄVLA halsproblem.. nu har jag fått skriva av mej...


godnatt!

ÅHH! :')

Åhhh! Tänkte bara kolla till statistiken och då var det som en gubbjävel hade gått upp för sveriges största berg(a) taack :) 45 besökare bara idag!!! älskar er!



puss å hej!

STALLET

Chacha:) Imorse vaknade jag typ kvart i åtta, hehe! Men stressade inte och kom i tid:) På skolan var det först matte, sedan matte igen och lite svenska o shiiit :p sen var det lunch och det var pannkaka, går att äta iafl!(: Sen så hade vi matte igen och jag fattade just ingenting, så böt klassrum och försökte fixa de där, och de gick väl :p var bara liiite a,b och c uppgifter jag fick DAMP på. Sedan var matten klar och jag skrev på geografin på so'n. Efter det slutade vi och jag gick hem och drack vatten och åt en merci :) sedan kollade jag ponnakuten på datan och halvsov... Sen åt vi mat. Och nu sitter jag här och har nyss druckit lite fruktsoda. alldelles strax ska jag till stallet:) Ska rida runt Älgön eller något! (: Mamma ska cykla med:) Hehe sedan ikväll ska jag packa och baka :) Men först nu ska vi på ica, sedan stallet!♥ Uppdaterar kanske bloggen senare.



Vad tycker ni om den nya headern? Själv tycker jag ganska bra om den :)

Pusshej!


DÅLIGUPDATE!

Hejsan! Verkligen dålig update men ändå:) Idag vaknade jag upp hos frida vi kollade på datan sen gick vi ner och åt frulle:) efter det hoppade vi studsmatta :) sen for jag hem och då for jag och mamma på ica (: där köpte vi lite saker:) bland annat marabou polka :) som var goooddie:) aja sen for vi hem pch då satt jag här sen for jag till feffe och vilma :) vi hade liite soft och studsa och va oseriösa som vanligt :) hehe :) sen åkte jag hem och åt mat och sen for jag till vilma. vi fotade och hoppade studsmatta :) sen nu för ett tag sen cyklade jag hem och nu sitter jag här:) ikväll ska jag duscha och kolla tv :) annars fastnar jag här :) finns alltid något! :) nej, nu ska jag gå ner och duscha i thiink:) juste, hanna: min ''älskling'' är min mascara:) finns ingen bättre!♥
saknar denna nått så grymt...


pusshej!


RSS 2.0