FilmTimeee :D

Hallou :D Nu blire film med mamma :) Hoppas vi ser på vingar av glas :) Den verkar bra! :) Klockan är 23:52 ;p Nej nu ska ja poppa popcorn, göra te åt mamma and look at the movie (; Skriver much more imorrn :))

pusshejs alma westerström

In school;p

Är i skolan nu, har rast, sen blire svenska med bästa kudden :) Puss på henne<3 Jag saknar mina kompisar i uppland och på sportlovet ska jag fota. Imorgon ska jag käka nötter och sitta vid datorn. Nu ska jag ha svenska jag ska skriva i en grön bok för den gula är den fula.

Puss! :)

Strömsund :)

Hejsan! (: Ja drog till strömsund idag med mamma och johan efter skolan :) Johan och mamma gjorde ngt grejs först och sedan for vi till dollarstore ;p Där handla jag: spegel som såg ut som en chokladkaka 10:- armband med en liten jordgubbe 10:- hårnålar ca 50 st 10:- mobilsmycke 10:- och några presenter till mamma som fyller år på lördag :) Sedan for vi på simonsson och köpte lite mat och sånt (a)  Och nu ska ja göra smoothie för vi köpte hallon! Fast först ska jag kolla min lilla mejl! :)

pusshejs alma westerström

Grannen (y)

Nu blir det att gå till grannen i think! :) Vi myser väl som vanligt! :) Ska verkligen försöka börja skriva mer här! Men nu ska ja gå till Feffs :)

Tyck va ni vill, jag gillar sill! NAAAT


Kyssn

CIAO!

Ciaao! :) Nu sitter ja här, har tråkigt och ska snart baka och kolla ponnyakuten. Och ja vill bara säga en sak som ni säkert redan vet! (a) Ja suuuuuuger verkligen på att uppdate )): Men stå ut :) När bdb dampar är ja häääär :D Menmen :) Asmkt med skolan os.v.
Ska kolla tv me familjen nu!

Hejpa, Hejpa :)


Svar på Eves fråga! :)

Från Eve: Hur e Doris?

Svar: Hon är helt undeeerbar! :) Jättemjuk, går alltid på tygeln, mjuka rörelser, känslig för hjälperna men hon kan även bli rädd för plötsiga ljud eller liknande, hon är min favoritponny på ridskolan! :) 

Kraam :)


Ridskola :)

Ikväll så är det ridskola :) Vilket jah stööörtälskaaar<3<3 Har Doris dessutom :) Men nu ska jah byta om eftersom om ca 45min ska vi åka (:

Kyssn<3

'Trött på bdb idag.

Är så himla trött på bdb just idag. Man lägger ut en bild så ska alla kommentera: Äkta, fejk? Vem, var? Asså jag blir crazy om man skriver att det är RIKTIGA te.x så kommenterar dom ändå samma fråga typ 3 ggr till ><
Jag är trött på alla som bara orkar.  Så skriver lite här ist. Blev inget fotande idag, men jag har fotat lite så det kanske kommer s.m :)

Men ska gå nu<3 Pueeess<3

Pine Hollow! Kapitel 1

Jane, Cindy och deras mamma Marilyne hade flyttat från Newcastle i England till Sundsvall i Sverige. Med sig hade dom Janes Welsh cob Golden Cash, Cassie kallades hon, dom hade också med sig Cindys Welsh cob Golden Flash som dom kallade Flashen. Nu hade dom bott i Sundsvall i snart 4 år. Dom hade hästarna uppstallade på stallet PonnyPlace en bit utanför Sundsvall. Marilyne jobbade på ett kontor inne i stan, men hon var sommarledig i 6 veckor nu. Jane och Cindy var i stallet varje dag på sommaren. Red gjorde dom fem till sex gånger i veckan. Just idag var det en måndag. Jane och Cindy vaknade klockan halv åtta och gick ner till köket. Marilyne stod och stekte pannkakor till frukost.
-Godmorgon tjejer sa hon glatt fast hon såg lite bekymrad ut.
-Godmorgon mamma sa tjejerna samtidigt!
-Varför ser du så bekymrad ut? sa Jane.
-Sätt er så ska ni få höra sa mamma lite tyst. 

Tjejerna satt sig och om tio minuter senare så satt Marilyne också vid bordet och åt smarriga pannkakor.           

-Så vad var det? sa Cindy med munnen full. 
-Ni kan inte ha kvar hästarna.....
-VAA? skrek tjejerna.
-Aldrig att jag säljer Flashen sa Cindy surt.


Marilyne bara skrattade och sa:

-Kan man få tala till punkt ?
-Puuuh, klart du får! sa tjejerna
-Ni kan inte ha kvar hästarna på PonnyPlace utan ni måste flytta dom till något annat stall, sa mamma lugnt.
-Okej, sa tjejerna lite ledsamt. -Men det finns ju nästan inget med både utevägar och ridhus! utbrast Cindy.
-Hmm, mamma tänkte lite. Sedan sa hon: - Pine Hollow finns ju. -Det är ju inte så långt, låg stallhyra och väldigt fint sa mamma.
-Men där har ju Carro sin Cobalt sa Jane.
-Och? sa mamma.
-Hon är så dum och kaxig mot oss suckade Jane.
-Verkligen? sa mamma.
- Jane har rätt, sa Cindy. -Hon är dum och kaxig.

-Men det är väl värt ett försök iallafall sa mamma? 
-Ja då sa tjejerna och började skratta!
-När ska vi flytta dom sa Jane? 
-Nu direkt hade jag tänkt, blinkade mamma. 
-Nej då. -Ikväll går väl bra? sa mamma.
-Visst!
-Då hinner ni ju rida på Pine Hollow sa mamma.
-Jaa sa tjejerna.

Tjejerna tackade för frukosten och skuttade upp till garderoben på deras rum.
Jane tog på sig en ljusblå t-shirt med trycket "Hollywood" på och ett par mörkgröna ridbyxor. Håret satte hon i en tofs, ansiktet sköljde hon med ljummet vatten och hon målade sig med lite mascara runt ögonen.

Cindy tog på sig en svart t-shirt med trycket "Green Day" på och ett par grårutiga ridbyxor. Hon borstade sitt långa blonda hår och flätade det, ansiktet sköljde hon med kallt vatten och hon målade sig med mascara och lite ögonskugga runt ögonen. 

Jane gick nerför den vita trappan, tätt efter kom Cindy.

  

Kamera<3

Ska ut och fota :) LOVAR att det kommer bilder sedan:) Det är jättefint ute så man passar väl på(: Jag har börjat lite på en novell också :) Får se om jag lägger ut den. Isf gör jag en kategori för noveller ;) Ska kanske rida sedan också :)) För det har varit gryymt kallt så man har inte kunnat rida :( Men idag går det nog (a')

Kyssn

Humöret svänger;*

Har inte blogghumör idag men kanske kommer d sen ! (: Men iafl så var vi på ica nyss och köpte godis ^_^ Så d blir nog tv och godis senare då! :)

Men hade! Dessutom så bju jag på en mobil-bild idag! Dålig kvalité så va glá idag :D

Kyssnooooo ganan be a be crazy

:*<3

Sitter och har tråkigt, lyssnar på musik, snurrar på stolen och dricker vatten. Mysigt Alma, mysigt! Kanske vara med Kudds sen och det blir nog najs d! (: Nu ska jag gå in på bdb och ringa Kudden :)

Kyssn

Cobra Starship - Good girl´s go bad! :)<3

Helt gaaalen i låt´n <3 :)

Hemma((:

Är hemma nu =) Har varit hos Vilma en liten stund också aaa') Det var rätt tråkigt men aja, vi hade gympa sista lektionen ;D NAAJS<3 Iafl så åkte vi skridskor och vi sög men det göresamma (y) Jag och frida gick in efter ett tag hahaa :D Duscha, for te vilma också hem :) Å nu sitter jag här och väntar på käk :) Najjs :)

Men ska dra!

Kyssn'

Skoolan :)

Är på skolan nu men vi har rast så jag drygar lite här vid datorn (((: Rätt najs :) För vilma, frida, gabriella och jag sitter och drygar på petville låten :) och här snackar vi dryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyygt :D Petville dododod petville dodododo petville :))))) Guuu vi är galna tjejer här asså :))) Men nu ska jag åter gå till musiken innan jag får stryk för jah inte sjunger med dom :p

Kyssn

Jag är dålig på att blogga nu >'o'<

Så dålig uppdatering, shit! Men iafl så var jag på skolan idag (tisdag) och vi hade först matte (: Efter rast också svenska och matte, efter mat sedan raaast (: Och sedan engelska och vi dampa som fn<3 Bästa klassen då :D Matten blev klar också och jag var glaaaad för de ^^ Följde Felicia hem ! :) Och nu sitter jag här och tråkar (; Imorgon blir det nog backen ifall vädre tillåter =) Och på torsdag har vi gympa! Yeyy:) Och ikv ska jag väl äta, stallet och busa med Frida antar jaf =)<3 Men ska dra nu! Ska försöka blogga mer sedan! :)

'Kameran ska med ut! =D

Hej! Och förlåt för min förfärliga uppd. Igår så var jag med Frida =) Hade riktigt mysigt! (: Kollade hennes rum, åt god mat, spela kort och prata!(; Iafl så är det bara -15° så pappa och Johan är ute och fiskar, mamma gör typ ingenting och jag ska ut och fotografera på snön! :) Såklart kommer det massa bilder! Men nu ska jag kila!


Hejpahejpa!

Let´s Dance!

Hejj! Just nu kollar jag på let´s dance (= Men det är ju paus just nu! Nu ska jag skära mina bounty i bitar och doppa i choklad! Det ska bli spännande!♦ Men nu ska jag gå! Skriver mer sedan!♥

Bounty

Ska göra bounty nu, efter det ska jag på ica sedan får vi se vad det blir:) Är iaf inte så trött idag;D Ska väl ringa nån också. Det blev ingen ridning igår för det var såååååååååååhäääääääääääääääär kallt :'( Men idag är det ´bara -27minus :D haha vi får se (; Men nu ska jag göra bounty som sagt. Knäpper kort på det såklart och lägger ut. Det kommer nog på "ute-bilder" också =) Nu ska jag gå ut till köket och baka! Skriver mer sedan!

KRAM♥


PST: Puss på dom som kommenterar på min blogg<3

SORRY!♥

Jag bloggade inte igår :'[ Men jag åkte iafl till Malou och det var naaajjjjs<3 Vi gjorde asmycket saker hahaah :D Typ spela in filmer, kolla tv, bråka om mobilen och pyssla om Cayenne och Melina ;D<3 Kul var det iafl! Kom hem vid halv nio och var helt sluut! As-trött. Kolla på tv lite och somna vid 1. Just nu så är Nova här, hon bara kom huxflux och nu spelar hon keybord xD Eller hon pratar med "doktorn" i en telefon som inte funkar ;D Idag ska man väl fara till ponninbuuss<3 Ska väl mocka och rida ;) Men jag ska bara rida igenom honom annars får min ponnie daamp<3 Men han är sötast ändååååå<3 Vilma kanske ska fotografera bocksprången + stegringarna, han kommer säkert stå på bakbenen helllllaaa tiden men jag bryr mig inte för han shhhuut<3
fghMin ponni bju på den!<3

Skriver mer sedan. Lägger in en bild!


Jag har tråkigt! (;

105 frågor om dig själv
1. är du kär? - Kanske
2. har du snusat? - nejj
3. har du fimpat en cigg på nån annan? - nee?
4. har du legat i sängen brevid en kille? - ja
5. har du blivit dumpad? - kanske
6. har du blivit slagen allvarligt? - venne.
7. tar du droger? - öhh, nää?
9. har du pussat en tjej? - ja
10. hatar du någon? - men ja
11. älskar du någon? - yes
12. har några av dina vänner svikit dig? - men ja
13. har du djur? - ja
14. har du legat brevid en tjej i sängen? - ja
15. hatar du dig själv? - ibland
16. gillar du orange? - nejj inte direkt (;
17. har du haft/har oskyddat sex? - Nej!
18. har du nån sjukdom? - nee
19. har du skämt ut dej för den du gillar? - kanske
20. har du en gris? -  nej, har du?
21. har du en plattång? - ja
22. har du en bror? - jaa >.<
23. har du sjukt bra humor? -  nää :D
24. är du brunett? - nejj
25. gillar du att stå i duschen flera timmar? - slöseri på tid säger vi ;D
26. tycker du om hästar? -  yesbox

27. har du en hund? -  nej

28. har du skilda föräldrar? -  nej
29. har du gått på simskola? - nää
30. har du sagt bög till en kille? - nää
31. har du sagt fitta till en tjej? - nej
32. har du fuskat? - på vad? ;)
33. har du en teve på ditt rum? nejj:(
34. har du lunar? - nej
35 har du MSN? - men ja
36. har du en syster? - ne
37. har du bruna ögon? - ne O___O
38. gillar du att fota? - jora
39. har du sett dig själv brinna? -nää?
40. hjälper du dina vänner? - jadå
41. gillar du tacos? -  ja
42. tycker du att du är söt? - nejj
43. har du dansat? - jaa
44. har du spelat fotboll? - men ja
45. tror du på äkta kärlek vid första ögonkastet? - nej
46. kan du stå framför spegeln i timmar om du bara får? - nej
47. har du ätit sniglar? -  men nej vill inte heller.
48. äger du en locktång? - ja.
49. gillar du att tugga tuggummi? - jora, vrf inte? ;D

50. borstar du tänderna varje morron och kväll? - ja
51. gillar du kläder? - men ja
52. hatar du falska vänner? - kanske
53. gillar du räkna matte? - vem gör de?
54. älskar du någon nu? - ja.
55: har du gråtit inför en vän? - men JA
56. kan du sjunga? - Jaa men jag kan inte lova att det låter nge vidare ! (;
57. har du sett nån dö? -  nää
58. säger du vad du vill? - jora
59. är du stor? -  beror på hur du menar ?
60. vad är ditt hela namn? - vill du veta det?
61. kan du tala spanska? - nää inte diirekt :p
62. är du kortare än 1.60? - ja -_-'
63. älskar du sommaren? YEEYY<3 I LÖÖV DEN<3
64. älskar du vintern? - jora
65. har du mer än 6 par skor? - jaa
66. brukar du sjunga när du är i duschen? - venne
67. har du hoppat ut ifrån ett fönster? - Jo.
68. har du mer än 3 par mjukisbyxor? - ja (:
69. gillar du att städa? - nej
70. gillar du att sova länge? - Jaa=)
71. har du vart med om en olycka? - njaa inte som jag vet? (=
72. är du förvirrad? - ibland?(y)
73. har du mer än 6 par byxor? - ja
74. har du förlorat en vän? - jaa,
75. gillar du att shoppa? - JA
76. har du varit i paris? - nej
77. gillar du ormar? - blää, jag är rädd för dom.
78. klarar du dej själv? - jora
79. har du lagat mat? - men ja
80. är du klantig? - sometimes
81. har du foppatoffler? - men ja
82. har du mer än 20 låtar på din data? - jaa :)
83. sminkar du dej innan skolan? - jaa
84. har du träffat en kändis? - jaa
85. har du mer än 7 par nagelack? - ja
86. har du busringt? - ja har jag väl.
87. har du skällt på din bror? - hihi jaa :D
88. har du en vän som skiter i dig? - Ja.. Men asså då äre inte precis min vän?
89. har du velat göra saker men vågar inte? - ja.
90. sover du med nått gosedjur? - En levande katt vettu ;D
91. har du åkt nånstans utan att du får? - ja
92. vill du bara bort ibland? - men ja
93. har du tältat? - ja :o)
94. har du brännt dig? - men ja
95. har du lekt med levande ljus ? - jo
96. har du lekt anden i glaset? - nej?
97. skäms du ibland? - kanske
98. bor du i skåne? - mohohiiih nejj
99. gillar du hip hop/rap musik? - njee, inte direkt
100. är du på sista frågan nu? -  nej, 5 frågor kvar
101. är du singel? - kanske? (;
102. har du åkt flygplan nån gång? - ja
103. är du romantisk ? tror inte dte?
104. är du blyg? - jora
105. har du svarat på alla frågor? - ja :)

2 bilder ;) !

idontcare

Svar ! ;)

eve<3 om Min kvälls-outfit =D

vad hade du på dig då?

Jag hade på mig det jag köpte på HM du vet koftan, linnet, halsbandet occh jeanstights! ;)

Kommentarer
Postat av: eve<3

vad är cupcakes för nått?

Det är muffins med frosting och strössel uppepå! (: Frosting = glasyr.

Postat av: eve<3

vilken fin design:D

Tack! Det är Ebba som har gjort den hon är superduktig!


Postat av: Kudden:P

Snygg design=)

Taack! Ebba är jätteduktig! (;


Postat av: eve<3

vihi jag ÄLSKAR julafton:D

Jag med! ;)


Postat av: eve<3

BRA att du är här:D <3

Jamen nu är jag hemma här och tråkar! Jag vill tebax<3


Postat av: eve<3

jag saknar dig också<333

Vi måste träffas snart =) Men vi syns väl på sportlovet? Vi skulle ju ta ledigt veckan emellan? ;)

Det var lite svar på en del kommentarer! :)<3

Skriver mer sedan. Ska äta frulle nu och jag hinner inte ladda upp ngn bild just nu! :( Kraaam<3


Cupcakes <3

Nu blir det bak! Cupcakes :) Blir bra bilder för jag tror jag lånar pappas kamera för den är bääst (=



Pusss

Higher than love!

Ett stort tack till Ebba! Hon har fixat min design och header! ;) <3 Men iafl så vaknade jag klockan 5 min i 11 av ett telefonsamtal av Feffe hon satt i Solle och vänta på bussen. Så jaa, då gick jag upp och åt frukost (: Efter det så satt jag mig här och nu sitter jag och lyssnar sönder en spellista :D Sminkat mig har jag också hunnit, ehehh och ett möte med hårborsten som var nödvändigt :p Men nu ska jag borsta tänderna och fara på ica (: Ska nämligen köpa ingredienser till en frosting jag ska baka cupcakes då vi kommer tillbaka :) Såklart fotograferar jag dom:) 

jadu
Kyss'n

Dagens låt: Sweet Dreams (:


'My day

Hello! Idag vakna jag runt 10(: Och då for man te landsomberget med Felicia och Johan :D Det var asbra förutom att en del av backen var stäängd ? -.- Iafl så gick vi in och fika och då så behövde ja veeeerkliiiigen 2 kr men det fick inte jag. Då kollade jag snett uppåt och då vare ett fruktfat där och i det låg de en 100 lapp. Yes tänkte vi (: Men vi gick ut igen ist för att ta den! =) Så då när man kom in igen så gick jag med den till han som jobba där. Han bara: Den där ska va där det är till Buddahn? jag bara: En porslindbuddah? Han: Man måste ju offra lite pengar? Jag: HAHAHAHAHAHAHAHAH! Så gick vi ut igen och åkte ochre var rätt trevligt! :) Åkte hem med AKN och nu sitter jag här och gör iiiingentiiiing. Har fikat lite :) Nyss ringde pappa och sa att han skulle beställa pizza :) Så om en halvtimme blire väl pizza time :) <3 Jag ska vara inne på msn hela kvällen! :) För jag måste fråga Ebba om hon kan hjälpa mig med en sak :D Men skriver mer sedan och bilder kommer kan jag lova! (=





'My day

Hello! Idag vakna jag runt 10(: Och då for man te landsomberget med Felicia och Johan :D Det var asbra förutom att en del av backen var stäängd ? -.- Iafl så gick vi in och fika och då så behövde ja veeeerkliiiigen 2 kr men det fick inte jag. Då kollade jag snett uppåt och då vare ett fruktfat där och i det låg de en 100 lapp. Yes tänkte vi (: Men vi gick ut igen ist för att ta den! =) Så då när man kom in igen så gick jag med den till han som jobba där. Han bara: Den där ska va där det är till Buddahn? jag bara: En porslindbuddah? Han: Man måste ju offra lite pengar? Jag: HAHAHAHAHAHAHAHAH! Så gick vi ut igen och åkte ochre var rätt trevligt! :) Åkte hem med AKN och nu sitter jag här och gör iiiingentiiiing. Har fikat lite :) Nyss ringde pappa och sa att han skulle beställa pizza :) Så om en halvtimme blire väl pizza time :) <3 Jag ska vara inne på msn hela kvällen! :) För jag måste fråga Ebba om hon kan hjälpa mig med en sak :D Men skriver mer sedan och bilder kommer kan jag lova! (=





'My day

Hello! Idag vakna jag runt 10(: Och då for man te landsomberget med Felicia och Johan :D Det var asbra förutom att en del av backen var stäängd ? -.- Iafl så gick vi in och fika och då så behövde ja veeeerkliiiigen 2 kr men det fick inte jag. Då kollade jag snett uppåt och då vare ett fruktfat där och i det låg de en 100 lapp. Yes tänkte vi (: Men vi gick ut igen ist för att ta den! =) Så då när man kom in igen så gick jag med den till han som jobba där. Han bara: Den där ska va där det är till Buddahn? jag bara: En porslindbuddah? Han: Man måste ju offra lite pengar? Jag: HAHAHAHAHAHAHAHAH! Så gick vi ut igen och åkte ochre var rätt trevligt! :) Åkte hem med AKN och nu sitter jag här och gör iiiingentiiiing. Har fikat lite :) Nyss ringde pappa och sa att han skulle beställa pizza :) Så om en halvtimme blire väl pizza time :) <3 Jag ska vara inne på msn hela kvällen! :) För jag måste fråga Ebba om hon kan hjälpa mig med en sak :D Men skriver mer sedan och bilder kommer kan jag lova! (=





RSS 2.0