TACO MED FAMILJ (:

Nu blire taco med familjen :) ja bjuder iafl ´på ett litet dagens: 

Dagens-testet

DAGENS VILL HA: pengar !
DAGENS KLÄDSEL: mjukisar, hoodie o linne :)
DAGENS FRISYR: borstat ;)
DAGENS LÅT: paramore - decode <3
DAGENS PLANER: äta, stallet, feffe, nörda sims, blogga, prata, tv, & sova
DAGENS SAKNAD: evelina och johanna :)
DAGENS DUMMASTE: att d blir mörkt så fort
DAGENS MISSLYCKANDE: lunchen kanske x)
DAGENS DROG: sims 3(a')
DAGENS KÖP: god-is
DAGENS GODIS: surisar och choklad ofc;)
DAGENS HUMÖR: glad, trött & positiv(y)
DAGENS CITAT: i don´t know (:
DAGENS ROLIGASTE: sms'en ja fick :)

i övrigt har ja haft en toppen dag! :)

puss


FIKA

Nu ska ja fika lite :) sedan knäppa kort troja. torsdag: vaknade vid halv 8, gick upp och åt frukost (: så sminka ja mig och drog iväg till skolan. där hade vi först slöjd, så det var ganska kul :) efter det var det s.k "frilektion", o ja rätta alla böcker (: förutom diagnosen, för den fixa ja efter lunchen. efter lunch hade vi historia. tråkigt, men det var bara 4( av 7 ) punkter denna gång så det gick snabbt! :) efter d vare idrott! :) vi hade bandy(y) fast ja kunde inte va med så mycke eftersom ja hade glömt skor *hmmr*. men iafl så hade vi andra lite redskap o shit(; ja o gry gjorde bara volter i luften så att, jaa :) <3 iafl så duscha vi och så :) sedan följde ja med frida hem :) vi typ kolla dator, åt kex & pastasallad och spelade sims 2. frida skulle på kören vid sju så pappa hämtade mig runt halv 6 :) nu ska ja fika!

RÖSTA PÅ H&M TÅSJÖ´S FLICKORRR! :D ANNARS......

haha skojja, men rösta IALLAFALL! :)

pussenhejsen


f<sdf

Kiss N Tell

Lyssnar på denna låt just nu och har nyss ätit. ska till stallet lite senare (: händer ikväll??? imorgon drar ja iväg på ridlektion :) sedan på fredag vecka 9 åker den röda bilen till uppland och gissa vem som sitter i!? -joo, JAG :D så jag ska gå i skolan med eve<3 vi ska: bowla, rida, bada, SHOPPA, sova och bara mysaa:)

f<sdf

LUNCH :)

Tjenixxen! Vaknade runt 11 idag. gick upp o fixa frukost. sedan satt jag mig framför tvn och kollade på chanel:) sedan skrev ja på svenskauppg vi hade i läxa:) varit på ica har ja också hunnit!:) nyss åt jag lunch (: nu blir det väl att fortsätta på matten ))): aja, ska dra nu!


yahoo

 

fsd


HEJ

Hejhej :) Just nu har ja väldans tråkigt! ): Men iafl så ska jag hämta saft nu!

yahoo

 

 

f<sdf


Your Love Is My Drug

Lyssnar på musik nu och ska snart äta :) idag har jag varit i backen (: iceecoold!!! men vi gillare :D ikväll så blire typ fiilm med popcorn, godis och massa trevligt fooolk :D ska kanske sova hos feffe (; ska iafl duscha och fixa mig efter käket. är osminkad och ofixad, eeuw!;s men ikv ska kameran hänga med vart jag än går :D kommer bilder ! men nu vill ja ha mat i magen så jag kan duscha sedan (: haha jag kommer göra slut på varmvattne :Dmoohihihiohio

PUUUSS!

// Alma Y


NATURALLY

Lyssnar sönder min spellista nu (: snart ska jag äta & efter det messa med eve min bäästa vän<3 skolan idag: slöjd, svenska, lunch, matte och idrott på slute :) så gick jag hem och nu sitter jag här och dampar på msn med MyCool¨som egentligen heter fridis. HAHA dampen min:* (y)  imorn blire en kort skoldag - me like :)
nu ska jag strax äta :)

pussen

My thoughts you can´t decode

Sitter och lyssnar på music nu :) nyss pratat med eve <3 hoppas allt går enligt planerna :) idag har vi haft friluftsdag jag va i backen med kudden (: vi åkte bra (y) förutom att ja vurpa på en hoppa så jag flög ut i liftgatan ;D annars så! imorgon har jag matte >.< please, orkar inte, zZzzZ. blir nog backen imorgon kväll. ikv var jag till stallet och hälsa på min plutt som jag snart ska sätta igång igen :) egentligen ville jag gå en promenix med honom, men mamma ville hem och äta. på torsdag har vi idrott och slutar rätt sent, hinner jag så går jag till stallet och rider en sväng. på lägdan eller nått :) ska iafl logga in på msn nu (:
Puss på dom som kommenterar MKT :D

pussenhejsen alma westerström


My thoughts you can´t decode...

Sitter och lyssnar på music nu :) nyss pratat med eve <3 hoppas allt går enligt planerna :) idag har vi haft friluftsdag jag va i backen med kudden (: vi åkte bra (y) förutom att ja vurpa på en hoppa så jag flög ut i liftgatan ;D annars så! imorgon har jag matte >.< please, orkar inte, zZzzZ. blir nog backen imorgon kväll. ikv var jag till stallet och hälsa på min plutt som jag snart ska sätta igång igen :) egentligen ville jag gå en promenix med honom, men mamma ville hem och äta. på torsdag har vi idrott och slutar rätt sent, hinner jag så går jag till stallet och rider en sväng. på lägdan eller nått :) ska iafl logga in på msn nu (:

Puss på dom som kommenterar MKT :D

pussenhejsen alma westerström


'Down

Lyssnar på down och typ halvsover nu. idag har jag varit i backen:) d var najs! men jag har träningsvärk nu ;) iafl så när jag kom hem, böt jag om, fixa mig och gick till lizas med feffe och åt tacobuffé:) mycke gott :) imorgon ska jag nog bara vara hemma, baka och grilla i solen ( ifall det blir finvädre nå dagar till). nu sitter jag här och ska väl sova snart. är jättetrött ! blir väl att dricka lite oboy, äta en macka, borsta tänderna, ta bort sminket, läsa och sova :) imorgon måste jag också ringa till farmor och morfar & mormor och boka rum ! ;) eftersom jag troligen ska åka ner till månkarbo och gå i skolan med eve i 2 hela veckor(: hoppas jag har skjuts nu bara! :) alltså det kommer bli så bra då! vi ska bowla, rida, mysa, prata, gå ut o äta, fota, blogga och slutligen........SHOPPA! veckorna kommer bli kung! om bara jag får skjuts, och kan sova hos morfar & mormor och farmor några nätter (: men ska ju sova hos bästa vän också:* love  you! på måndag blire ridlektion. och snälla monia ge mig madicken eller flamman, myshästar på dom själva:') nu är jag trött och ska fika!

pusshejs

NEXT WEEK <3

Hejsan, hade tråkigt så tänkte skriva lite här. nästa vecka blir det antagligen uppland, om jag åker påhelgen o då blire evelina kolm hela dagarna och det är najs bäst. ikväll vare UG och det sög verkligen ! heheh, på måndag blir det nog bandyträning och ridlektion hur ja nu ska hinna det. men iafl så ska jag ta och blanda lite oboy nu och sedan ta en alvedon. sen ska jag sova, för imorrn vill jag vara utvilad! det är kallt ute och i mina öron kittlar det. skolan idag var rätt kul ändå :) börja med att jag hade matten att fixa. så då gjorde ja dom 3 uppg. jag inte hade gjort och sedan vare svenska. sen på lunchen fick vi efterrätt :D det ägde (y) efter det hade vi ingen lektion och vi tjugo i ett hade vi engelska. där kolla vi film, deesperados trojag det va. den ägde, vi fick sluta tidigt och jag följde med frida hem en sväng :) där knäppte vi kort, var smått crazy och sedan..... HELT CRAZY :D najjs. jag åkte hem sen och åt mat också var man på UG som sööög :) mitt nyckelben är söndrigt för jag ficj en bandyboll där -.-' suck på skiten O.o också har man varit hos feffe, jag gick hem nyss för ja hade tandvärk. iafl så ska jag mysa nu:)

pusshejs, alma´labrutetnyckelben westerström

IGÅRKVÄLLHÄNDEDETMASSOR

Chena! :) Längsedan ja skrev nu ! Igår var ja hos fridis o bada, askul! Måste göras om! Men iafl så igårkväll skulle mamma skruva åt min tandställning. Och jaa, det slutade med att hon spättade min gom :D Så det började blöda, väldigt mysigt! Idag ska jag nog vara med mallis:) Känns som jag inte träffat henne på månader :] Men iafl så ska det bli fettkul! Nu ska ja städa lite i rummet, bädda rent och sedan äta lite lunch och förhoppningsvis åka till malous´place i FORSNÄS:)<3 Och fresten så fyller världens bästa johanna kolm år idag! så grattis för fan :D<33

pusshejs


MAMMA GÄSTBLOGGAR!

Idag har vi gjort Östersund:), igen...Alma och jag,
Vi hann med några små ärenden som nytt klockarmband, liten fönsterlampa för halva priset, efterlängtad hårfärg (cappuchino finns ju inte i Rossön...),  reparerad mobil, och så den egentliga orsaken till resan som var att Alma fick en tandställning, och det är inte vilken tandställning som helst ska jag säga!!  Mamman ska skruva med en specialnyckel inne i gommen ett varv varje dag i 10 dagar så ställningen ska trycka tänderna åt sidorna och det lär blir mjuk mat och alvedon...och gummisnoddar på krokar i stål mellan hakan och pannan...ni förstår ju att detta är en invecklad manick. Det var skönt att åka buss i snövädret och väl hemma fixade vi lite laxpasta. Att äta var inte det lättaste, det tog sin tid, det blir nog till att uppfinna en ny sväljteknik, ännu känns det nytt och annorlunda. Ikväll ska vi minnas och titta på gamla filmer på Alma.
Inknappat av Gästbloggerskan ;)




RSS 2.0