HELLO

Hejsan:) Nu sitter jag inne på bloggar, bloggen och msn + spotify:) Pratar med Jim på msn, så gör jag när jag har tråkigt :P Sen lyssnar jag på yes den är ganska bra, men ändå ganska lugn:) Idag har jag rensat min garderob och gjort lite mer saker:) Sedan ikväll kom Johan och pappa hem, 3vligt ;) Ester hade saknat Johan 7kt mycket ;) Aja, iafl så ska jag strax slagga, japp! skönt:)
puss:)
i stockholm (som jag åker till om 20 dagar btw) ska jag köpa en lisatube tror jag :)
igår fick jag 2 parfymer av mamma, en gucci och en i <3 new york! taaaack! :)
denna gucci, men hittar ingen bild på den andra :(<3

JAG LEVER!

Tro mig eller inte, men jag lever! Dåligt uppdaterat här tkr jag.
Jag har en dröm: Jag vill bli hoppryttare, och även börja spela fotboll, förr på idrotten när vi har haft fotboll har det vart jättetråkigt, men för en vecka sen(exakt en vecka) så spelade vi trippelboll på idrotten (volleyboll, fotboll och bandy) jag fattade BIG BIG tycke för fotbollen och trots att jag blev sparkad hårt, fick en svullnad och en stor blåning som är kvar än i dag, så sprang jag på, RIKTIGT KUL!
Sen min favorit låt just nu heter Party like animal :) BRABRABRA *tummenupp*
och en massa kläder (+ lösnaglar) e beställt och på lördag får jag min nys jacka, vad skönt det ska bli, sen är jag uppgraderad för stockholm om två veckor och kör på!!! kung! 2 horseshower, 3 shoppingdagar och massa skoj och bus, jaa, jag längtar! Hiss på mitt liv just nu! Och jag hoppas att Jersey shore går på tvn ikväll, kan jag roa mig med en popcornskål, prata med mamma och lite saft! dundrades najs! <3
älskar mitt liv just nu! (L) kärlek på släkten (a) saknar dom mke!!!!
puss o hejs och jaa jag vet att jag skriver dåligt och som en gammal kar, men hallå? bloggvärlden, änsen? :D

RSS 2.0