Stressig dag imorgon

Imorgon komma det till att bli en sjukt stressig dag för mig! Först skola till tre. Sen ska jag gå hem ca. 1 km. Äta, klä på mig ridkläder, åka till stallet och där ska jag:
Borsta Timpan
Packa sadel, träns m.m
Städa transporten och lägga i spån och hö
Fylla höpåsar
Packa allt annat
Sen åker vi till ridhuset i Holafors med pluttisen :) Ska rida markarbete för Isabel, hoppas på det bästa. Malou ska ta med Melli också :) Kan ev. bli så att jag ska rida Troll en senare lektion, då ska Timpan kanske stå i hagen eller stallet. Menmen, kommer bli stressigt men kul ju! :)
Vill ha!
// Alma

PONNYBUS

Hej :) Just nu sitter jag här, har nyss druckit saft och ätit en glass :) Red ut idag, med Felicia och Gambero. Timpan fick rätt mycket frihet, om man säger så :p Jag bestämde tempo och han vart han ville gå :p Då och då blev det en dykning i gräset för mulen, men mesta dels gick han bra :) Han var ganska pigg, men supersnäll :) Först skrittade jag ganska långt, typ 1km sen dela jag och Felicia på oss, då fick Timpan gå lite vart han ville :)
Sen trava jag och galopperade lite uppåt, på 'stallvägen' sen red vi ut mot lägdan, där ville han gärna äta gräs ;p Menmen, han åt lite gick, åt lite. Så jaja, brydde mig inte så mycket! :) Sen galopperade vi i uppförsbacken, och sen när vi kom på en raksträcka fick hästarna sträcka ut ordentligt i lite ledigt race! :) Efter så skritta vi hemåt på långa tyglar, in till miniskogsvägen med lite terräng träning där i skritt. Sen hem och pyssla om honom :) Nu står han i stallet och knaprar hö! :)
fghMin fina ♥
// Alma & Timpan

KUL !

Hejj, såg att jag fått bra statistik pg.a www.carlssonpataket.blogg.se länkade mig  :p Så då måste jag ju blogga lite ;) Här kommer lite bilder på mig och min Tiimpus : ) <3
Avslutar på en bild med min jättefina katt :) Lite för mkt skärpa så den blev lite ful menmen :P <3
// Alma:)

SVAR PÅ TAL!

linnea om VISST SKULLE VI VA SNYGGA I DET HÄR? ;):
man kan ju inte ha brunt träns o svart sadel?

Klart man kan ?? xD Men kanske inte så fint, men iafl så fanns det inte bild på svarta tränset, utan bara på brun. Men modellen på tränset :)
// alma ^^

RSS 2.0