SOVA<3

Hellou :) Inget bra uppdaterat idag, fy på mig :( Men imorrn blire stressigt men jag ska VERKLIGEN anstränga mig! ^^ Just nu har jag bara kollat på några videor och har några bloggbesök kvar innan jag ska dricka jordgubbste! :) Nej, sängen nästa för min del! Godnatt! :)
fgh



Puss

IMORGONIMORGONIMORGON

Imorgon kommer ju Eve hit! (: Det kommer bli jätteroligt :) Imorgon kommer min dag nog se ut såhär:
Skola

Hem/Byta om

Dra till stallet i rekordfart

Mocka

Dra hem från stallet i rekordfart

Äta

Åka till lektionen med Nattis :)

Rida

Pyssla

Mocka

Heja på Eve

Åka hem

Duscha

Sova:)

Om jag inte hinner mocka får jag säga till Stig! :) Men jaa :) Nej nu ska A och S få ha datan! :)

Puss!

bajjaMin stjärna, min ponny, mitt ALLT!

SOVA!

Hejsan :) sitter här och lyssnar på musik och har tråkigt :) kom hem från gårn vid 9-tiden :) var ganska najs där(y) var med lillponnyn, kudden och curren :) men så jag åkte hem och kolla lite let´s dance och fika :) och nu ska jag dricka nånting och kolla runt lite på datan :) sen sova :) ääääälska att sova asså (:

idag på skolan hade vi:

* so, skrev bara ner lite saker och klistra in ett papper (y)

* so, -ll-

* lunch, äckel såsbiff :s

* matte, jag och nattis hade repetionsuppg. (y) yeeaah! jätteruuuligt :) -.-'

* engelska, kollade desperados och spela greedy gorilla :)

*sluuuutade <3

då följde jag kudden hem och vi fixa lite naglar, sminka oss, datan, åt och gick på gårn :) trevligt vare på gårn, vi baka  och fika (y) men vi drack inte lika mycket denna gång ;) frida spydde ju morgonen efter förra gången ;p nej, nu ska jag dricka cider, sen sova! :)

hallo
hihii have no idea

puss

Faaan!

Fan, inge backe :( Så jävla surt! :( iafl så ska jag äta mat nu^^

hejdå! :)


Nu går filmen att lägga in...



Yeyy, nu gåre att lägga in den! :)

puss påer! :)

slappt.

Hallå(: idag så vakna jag vid 20 över sju (; det var väl bra :p drack smoothie, sminka mig, borsta tänderna och drog till skolan :) och där hade vi först svenska, sen rast, svenska, lunch (blää), typ ordkunskap grejjs och sen språklära-.- aja, sen drog ja hem och fika macka och oboy och kolla lite tv, sen for man te stallet(a) där borsta vi aslänge för fjalar såg ju ut som en håriapa >< men sen kom vi iväg iafl och vi skulle skritta ut men eftersom bus är oskodd så red vi i 'paddocken' så aah(: där prövade jag på ngn skänkelvikning i skritt och trav och han gick riktigt fint :) sen tog vi dit en bom så han löft bra på fötterna och inte slarvade! (a)<3 älskipelski :)<3 sen tog vi in dom i stallet och fixa o så :) mamma hade fixa höet, men jag fixa kraften och de(a') sen tog ja in ronja och gav henne två godisar, lite havre och b-vitamin, men det ville hon ju SÅKLART inte ha så de fick tim ist :p<3 sen drog vi hem och då åt jag mat och nu sitter ja och glor data (; lyssnar på music och så :) imorrn ska jag till stallet, sen duscha och fixa så vi får väl se hure går med bloggen då ;)

igår: red jag madicken<3 wooooonderful pony(: i´m in loooooove (aa') vår övning var: att man skulle rida dubbelslalom eller galoppera på ena långsidan, sen vid a & c var det två stoora volter, sen så skulle man forsätta på spåret, för att sen göra skänkelvikning in, rakställa på bommar, och skänkelvikning ut igen (: var grymt kul! speciellt när jag krävde mer från henne och hon ställde upp för mig och gjorde precis det jag bad om!<3och i galoppen drog hon bara ner huvvet en gång! och inga inspänningstyglar!?<3 men i galoppen blev hon även hård i munnen och det var svårt att rida in i galoppen för att få en bra sits:o men aja, supernöjd med dicken! :)


puss :)


Film :D

Hej! Just nu sitter jag på msn och chattar lite :) Snart ska jag va med Fridis :) Efter maten, vi ska fixa naglar :)))
Men jag tycker ni ska kolla min film! :) http://www.youtube.com/watch?v=-cU-0aZOSqU   och kommentera (: OBS! När ni klickat på länken och det kommit fram måste ni klicka på skaparen: Tiimpiee:) Där kan ni se filmen :) Annars kan man inte det :( Det är nått fel på picccen3 :(( men om du klickar där så kan du se :) 

Love yo all! :)
bajjaPonnybus<3


Pussn


Replay

Hellloo :)<3 Längesen ja skrev nu :s Men iafl så idag på skolan  såvare väldigt slappt! ^^ Först hade jag, Frida och Emilia so :s Gick kanske bra ;p Sen så hade jag svenska och sen lite rättning (y) Sen vare mat och det var gröt (; Sen fick vi bakat bröd också (aa' Sen så hade vi ännumera so -.- Fast vi behövde bara sitta och lyssna på Tommy, Isak och Oscar x) Menmen, sen hade vi engelska och då kolla vi desperados :) Efter skolan gick jag och Kudden på ica och handla godis, chips och dricka eftersom vi skulle tjocka oss (a) ;) Sen åkte vi till Kudds och kolla lite film och åt (; Efter det gjorde vi lösnaglar :) Dom blev lyckade denna gång, haha! :) Sen så kom Curre och då satt vi lite vid datorn och spela DS sen gick vi ut på gårn och typ gick runt lite :p Sen då åkte jag hem :) Men nu ska vi peppa Fridis för Sigvard imorgon! :) Hejja! (: Det kommer gå åt inihelvete snabbt för na kanjaglova! Ska va där som stöd ;) Sen så har jag väl inte gjort nå mer:) Nu när jag kom hem kolla jag let´s dance och nu ska jag dricka nått sen sova
1. Jag är trött.
2. Imorn äre Sigvard och Botten :)
3. Då måste jag upp vid NIO :(((<3

Love you all! :)

tfgfgUsch, älskar denna bild -.-


PussN :)


Sjuk

Hej, just nu är jag sjuk:) Men imorgon blir det nog skolan! ;) Nu på e.m ska jag plugga lite engelska och matte, hatar matte ): Vid tvåtiden blir det lunch :) Justde: igår var jag på ö&b och köpte lite saker:

1. Vit vojlock 8:-

2. Grå vojlock 8:-

3. Hårspray 19:-

+ lite godis, hihi :)

Nu ska jag kolla på ponnyakuten och andra avenyn på datan :)




pussen :)

TRÅK (L)

Just nu har ja tråk, men strax ska jag redigera bilder och kolla tv! (: Ska kolla lite bloggar först Också aa')
Händer ikv då? :p jaa, jag vet att jag gillar dom här bilderna oerhört mycket -.- Menmen! :) Nej nu ska jag lyssna på musik medan jag redigerar! :)

fgtfgdåjadu
fghSaknar min plutt: '(  Men imorgon ja träffar honom! :')



Puss:)

SMINKAT MIG! (:

Heelloou :D Har nyss sminkat mig lite grann ;) Och nu ska jag väl äta mat och sedan vänta på Lena ;p Ikväll sover jag hos farmor ;D Fast jag bloggar ju där också! =)

Kommer lite bilder:


tfg 

 

 

y


halloSminkad,




fg



Osminkad :p




KissssN<3


BAKA :D

Haaaallllu :D Just nu lyssnar jag på musik och har nyss kollat bdb :) Jag har jääääättemånga meningslösa taggar? ;x Men iafl så ska jag dra på ica snart och köpa saker till ngt jag ska baka :p

En nytagenbild :p


fg

Pussnhejsn så länge! :)


Tonight everything will be right again

Helllllo! :D Vaknade för typ 1½ timme sen :o Tidigt ;D Aja, medan internet laddade tog jag lite webcambilder ;) Snart ska jag äta frulle ;) Och nu lyssnar ja på musiiic :) Ikväll ska jag till fyrishov med en massssssssa folk! :))) Ruuligt skade bli! ;)))

Bjuder på några bilder iafl! ;)

 

då








fg

 

fsd

See you later! :)<3 Jag är en snällis idag ;)

 


TELL ME SOMETHING I DON´T KNOW

  • Lyssnar på musiik nu jaaa :D Fick med mig lite från staaan (a) Fast mest onyttiga saker ;s aja iafl:

 

  1. Duschkräm 
  2. Chips
  3. Dip
  4. Godis ;)
  5. Schampo


Lite saker bara ;) Menmen :) Kul vare väl! :) Juste: Köpte världens äckligaste dricka också vimto hette den!
Asäckli, typ bara konstgjort socker:s blää!?

Aja, lyssnar på musik nu och ska snart äta lite chiips med familjen säger vi som! (y)

Oh,oh.oh it´s magic! ;)


Pussnhejsn påjeeeh;)

 

 

 

 


STAN!

Hello!


Just nu är jag hos farmor och ska snart äta lunch! :) Efter det ska jag in till stan en sväng med pappa och Johan! :) Kul! (: Jag tror jag ska sova här inatt ;)<3 Idag har jag inte gjort så mycket: Gick upp vid 9, duschade, klädde på mig, sminkade mig, föna håret, kamma det och åkte till farmor :) Här har jag bara gjort lite trix med Klinga, fikat, pratat och kollat bdb :) Och nu lyssnar jag på Welcome to the Club<3 LOOVE♥

i dont care'Gammal bild på Mozen<3 :) 



Pusshejs!
f<sdf 

EVE GÄSTBLOGGAR!!! :D

hej:D igår va jag o alma i gränby me pella o mamma:D jag köpte ett linne, strumpor som det stod alla vecko dagar på o lite smink:D sen åkte vi till en resturang inuti uppsala:D där åt vi buffé:D det va en asiatisk resturang :D sen åkte vi hem då fixa vi lite o sen åkte vi pulka i pulkabacken me hanna:D o pella o lotta titta fast pella åkte en gång:D sen gick vi hem o titta på en film som va ifrån när typ johan, hanna o alma va små:D sen skjutsade pella oss till mig:) då satt vi vid datan o sen åt vi chips:D sen gick vi o la oss:) ida har vi ridit på murre:D det gick bra:) sen mocka vi:D sen gick vi till almas mormor o morfar:) där åt vi blåbärssoppa :D o nu sitter vi här:) men nu ska hanna, alma o jag gå o åka pulka i grusgropen:) sen ska vi baka kladdkaka:) hihi vet ni att alma kan låta som foki när hon säger
- hej jag heter foki:D
           /eve;D

Engelska prov imorn :s

Kom ju på att vi har engelska-prov imorn :s Ojdå! Nu blir det hårdträning på glosorna!;s Men först matten! (: Jag har bara en uppgift kvar eller okej då, 10 uppgifter kvar i en uppgift x) Låter knäppt, vet! Iallafall så ska jag plugga nu ><


Puss

PLUGG -.-'

Håller på att plugga nu, matte och engelska tills imorn! -.-' Drygt, rent ut sagt drygt! Aja, nu ska här pluggas vidare!

Puss! :)

I´TS ALL ABOUT THE FEELING

Nu ska ja till min ponny:) Måste ju säga hejdå! :s Kommer ju sakna min plutt nått obeskrivligt :* Imorgon blir det skola i bara 3 timmar, riktigt riktigt skönt! :) Sedan åker vi till Uppland<3 Det blir roligt! Kameran ska med! :) Bilder blir det många! Iafl så ska jag till stallet nu! ;) Efter det måste jag fixa tills imorgon! (: Skriver mer sen!
Juste: Har matte tills imorgon. Shiit:o -Ähh d fixar vi ikväll (;

Pussenhejsen!

ubUbblixbo! :)


Haha! Roliga bilder från Ebba! (;

3Här kommer roliga bilder från Ebba! Vilken tycker ni var snyggast? 1, 2, 3, 4, 5 eller 6???



RSS 2.0