I Made It (:

Cha bloggen (: just nu lyssnar jag på i made it (: lite smått bra! haha! jaja, imorrn blire ev. ''minipraktik'' om man ens kan kalla det de på fritids/dagis. om de går för pp (: aja, ikväll har jag glott tv och gjort toast med oboy :) men nu ska jag te badrummet och borsta tänder, fixa håret och ta bort smink sen blire att dejta kudden (y)
Imorrn ska vi troligtvis äta tacoo om ja ettre lite på mamma ;)


såja, de va nog allt, pusspuss!


Dåliguppdatering.se -.-

Heellauie (: sitter här och ska snart fara till kudden, eller ja om en timme x) ska väl sova där(: sen så idag skippa vi so'n (: hehe , hääärligt =D men sen cykla vi en mil idag igen och det diggar ju vi :D hehe nejnej, imorrn äre helg (L) ska fixa header till bloggen min ;) eller ja, ebba ska fixa :D:D:D på fredag nästa vecka kommer göran norqvist ha teknik med oss, ussschee :( men iafl så red jag igår :) min häst va ganska duktig, fast han bockade och kastade av mig en gång :> höhö! aja idag så har jag haft sketa trååk & igår skjöt pappa en ful bäver, eeeuw!

fresten kom min skinnjacka idag :D fast den var förstor vid axlarna :'(

aja, var väl allt!?



pussss!:D


Ö-VIK (L)

Heaaaalloaau :) Idag vaknade ja upp i övik och då gick jag, malou och agnes upp och satt oss vid datan :) sen åt vi frulle, sminkade oss och åkte till stan :) först gick vi runt aslänge, ja hitta inget, men malou hittade lite saker och agnes också. sen så köpte jag ett linne men då så ville ja inte ha de så då tog jag bort det och fick pengar tebax :) sen gick vi och fika chokladbollar och smilisar :) efter det så kollade vi runt på lite affärer :) efter det åt vi lunch som va asgod! :) senså köpte jag en bikiniöverdel på lindex och en till sak på lindex =) efter jag hade köpt det hade vi fullkomligt DAMP! vi sa hej till varje människa och agnes satt fast en ståltråd i min sjal och hållde fast mig x) aja, sen gick vi till glitter där mallis köpte flugbrillor ;) efter de gick vi in på akademibokhandeln och då vid ingången stod det en kille där i kanske 14-årsåldern, han kollade på böcker medan han lyssnade på musik så jag petade på honom och sa HALLLLÅ DÄR :) hahahahahah xd kuliit :)sen sa vi såhär till en gammal tant: nämeen serru, de va inte igår hörru! sen gick vi runt och vinka och sa tja och även smakade vi på tussilagos x) knäppa gänget x) aja, sen for vi hem till agnes och åt smörgåstårta och gick ner till havet sen for vi hem :) det gick ganska snabbt och när jag kom hem åt jag rostbiff och potatisgratäng, love it! :)

aja, pussien :)



pssst: kommer ev. bild på bikinin ikväll eller imorgon :))


LASTBIL :D

Hallouu :) imorse vakna jag vi halv åtta som vanligt, haha. packade till idrotten, åt frulle och sminka mig, sen åkte jag till skolan :) då hade vi först träslöjd :) jag och curre gjorde - INGET ;) aja, sen skulle vi åka buss till backe och där va de teater, den var sjukt dålig (för jag somnade) :o mer underhållande humor tack !-.-! iafl så åkte vi hem då och åt lunch och det var fiskpinnar å det är bland de äckligaste jag vet så , usch! sen hade vi rast och samuel fick damp på mig och börja kasta grus på mig ! :@ gahh :o jag blev så jävla suuuur! aja, sen hade vi lektion och vi skippa so'n :) yeyy :) istället hade vi lite svenska och sen efter de så var det idrott :) och där hade vi innebandy och det gick väl bra förutom att killarna (som är i vårt lag) tar bollen ifrån oss, för vi gör "fel". grrr......, vi gör fan mycke bättre en dom som är så ettriga! :> aja, sen åkte jag hem och packade inför ö-vik ;) sen så åt ja, och väntade på nathalie :) dom kom, vi åkte till flyn och hade lite damp sen åkte vi lastbil från hoting till rossön :) det var bäääst :) förutom att vi välte, och jag fick ont i axeln.... -.- aja :) nu är ja hemma och ska snart ta nått att dricka för jag är sjukt törstig! :)



Älskling följer med till ö-vik :)<33





pussssss:)

Hiss & Diss!

HISS:



* Soooolen, elskaa !:)

* Lindex, min favvo-affär :)


* Våren som är här (a)

*Glass =)


*Svarta skinnjackor, så snygga! :)


*Sen så måste jag bara hissa världens bästa mascara! ÄLSKA<33



* Alla som skicka sms :)








DISS:





* För mörk foundation



* Allt slask -.-




*Allt grus som bara är i vägen och förstör mina skor :(


* Skolan

* Att det KANSKE ska SNÖA imorgon :'(

* Dansen...

* Att jag måste plugga matte :(




Aja :) det var typ allt :)


possssieen :)<3


MUSIK :D

Hejsan! lyssnar på musik just nu :) bra musik :) aja, idag så åkte vi buss som vanligt, dansa, fixa, prata och lunch sen åkte vi hem och hade pingis och bild :p sen var jag med vilma, vi gick på ica och jag köpte sprit och hon typ nån cola :) aja sen var jag lite med dom :) sen åkte jag hem, nu sitter jag här och ska göra lite med bloggen :) aja, ska lägga in hiss & diss strax! :)

 


puss sålänge  ! :)

HMM!

Hej :) Det är ju så att min mobil har DAMP så om jag måste köpa en ny, vilken tkr ni jag ska köpa då? :)










Vilken tkr ni? :) Själv tkr jag nog dom 2 sista... :)



pussssss :)

SORRY !

Hej :) sorry att jag inte skrivit... har haft mycket att göra men nuså :)

igår: tog jag bussen till backe vid halv 8 kanske :p sen i backe så gjorde vi lite grejer, sen dans-.- men tur att jag slipper dans-avslutningen, jippeeei :) weeeihoou:) aja, sen gick jag och kudden och kolla smink :) sen åkte vi hem med en jävligt arg busschaufför :s aja, vi kom hem och då gick vi på sista lektionen som var matte :) det gick iafl ganska snabbt! jag gick hem och va lite med flisan sen åt jag pannkakor, mums! efter maten åkte ridkläderna på och vi for och red :) det gick väldigt bra :) doris var snäll och vi övade tydliga galoppfattningar, tempo och lite att man skulle skjuta fram ponnysarna i volterna :) sen satt vi ner i sadeln på stora mittvolten och jag fick träningsvärk sen ;p aja, sen for jag och mamma på ok och köpte glass :) sen hem, duscha, fika också sova! ♥


idag: vaknade och sminka mig, käka frulle och åkte till skolan :) där hade vi matte 2 lektioner sen lunch, so, svenska, so,so,so och svenska :s aja, sen gick jag hem, och åt lite mat :) sen satt jag lite vid datan och sen ringde já till kudden och vi var med varann ett tag :) vi gick på ica och köpte choklad, kinderägg och kiwi :p kiwisarna slog vi in på datan och då tyckte vi att det skulle va sjukt roligt att jobba där :D på sommarn också typ ha prao där :D så vi ska ha de ;) aja sen gick vi hem och fotade lite och sånt. sen när vi skulle gå så börja pannan koka och i blev skiträdd och typ ringde hennes pappa och han kom assnabbt xd haha vi sket på oss :D x) sen gick jag hem och då skulle jag ta min mobil och lyssna på musik men den är sönder :'( och den har dels ett STORT PISS DAMP FEL :*( :'(:'(:'(:'( <3 får lämna in den... aja sen imorrn ska jag ta bussen igen till backe :)


KitKat ;)

HaaaJ :) just nu sitter jag och åter kitkat (: älskar det ! (y) varit och tagit in hästarna med har jag hunnit :) imorrn är det ridning :) jag har doris (: hon är kul fast lite svår att jobba med ;) sometimes! :) snart ska jag dricka cola sen kolla tv och sen sova :) vad ska ni göra ikväll? :)


pussen :)

'Kommer inte på nån rubrik...

Hellau :) Inte bloggat på ett tag men iafl:

fredag: kvällen spenderades med frida, emilia, gry och vilma. vi var hos frida, åt tacos, godis, chips och massa grejs, bubblade, fotade och kollade film :) jättekul! :) måste göras om :D:D:D
 
lördag: städade mitt rum - dödstråkigt. sen kom malou och vi hade riktigt kul :D vi red och gick på lisas, va med frida, gabbi och vilma hann vi också + att hon sovde över :)

söndag (idag): vaknade vid 9:) gick upp och käka frukost :) sen var vi ute lite och sedan for vi till stallet =) i stallet red vi tim och jag hoppade honom lite :) duktig! han har ju inte hoppat över vintern så han var duktig! :) hoppade kryss och räcken på volt. sen fick han gå över en blå matta ;) men han blev inte rädd (: sen fixade vi honom och for hem :) då var vi ute en stund sen kolla vi hoppning på tv'n och nu kom renée :(

aja, nästa helg blir KinG!

alla bilder fotade av mig (med fridas kamera) förutom den när vi badade och chokladpinnen x)



skriver mer sen!


puss :)

BACKE

Hellau :) Idag vaknade jag vid halv åtta som vanligt, hehe! :) Gick upp, käka frulle, sminka mig och fixa håre och tänderna :) Sen cyklade jag till skolan med vilma och feffe(: på skolan så hade vi först slöjd, killarna var helt puckade som vanligt, som förstörde allt :) kuuul! aja, sen vare svenska och skit, lunch - creme fraiché, 1 macka och ett glas vatten :) sen hade vi so , det var grymt...tråkigt. på idrotten cyklade vi 1,5 mil. och det ska jag säga er att det var j*vligt drygt! uppförsbackar hela tiden :D äääälskaaa :D<3 -.-' naaat! :) aja, sen åkte jag och vilma till backe och köpte presenter till fridis :) som fyller år, skriver inte vad eftersom hon läser min blogg... =p sen sprang jag till ica och köpte choklad och troccadero för jag var liiiiite godissugen då :) sen åkte vi hem, jag åt mat - rostbiff och potatisgratäng :) love it!:) sen var jag med vilma, vi kolla tv, fotade, drack smoothie och fanta, var ute hos kaninerna och kolla data :) efter jag vare med vilma gick jag till skolan och hämtade min cykel så ingen skulle sno den. sen är jag hemma nu och ska snart äta nått eftersom middagen blev lunch... imorrn är det fest :) sen på lördag ska jag va med syster malou :)! det var aslängesen ;(<3 aja,


puss!

Today :)

Hellau :) Idag i skolan så hade vi fotouppgift, svenska och lite mer då :) Sen fick ALLA kvarsittning i 13 minuter? onödigt, hon hade ju kunnat tage 15 eller 20 minuter ist ? -.- Sen gick jag på ef med Nattis :) Vi bakade och åt lite saker :) Sen gick jag hem och åt, sen var jag med Nathalie :) Vi cyklade, var på skolan och satt vid datan ;) Sen gick jag hem och satt mig här! Nu ska jag kolla på andra avenyn så caaiio :)


ciaaaooh :)<3

f<sdf

FRÅGESTUND :)





Avslutas på fredagen 16/4 eller lördagen 17/4

Puss :)





Träning!

Hellaau :) Jag ska på dressyr-träning ikväll för Monia :) Ruuuligt :) Hoppas på Maduck :)<3  Idag på skolan så hade vi matte och engelska :) Skönt ändå, senså gick jag hem och så åkte vi till ica :) Jag köpte asagod glass (y) Sen kollade jag på Hogan Knows Best :p Gillar det ;) Sen nu så fastnade jag framför datan :D  Feffe ska kanske ta Nathalies dressyrlektion :) För Nathalie ska inte åka dit :) Så nu ska jag väl äta, sen byta om :) Sen åker vi till Ramsele :) <3


Pussss<3

Valbo

Hellaau :) Lyssnar på lite musik nu och ska snart till Valbo och SHOPPA<3 Faaen, egentligen hatar jag Valbo, vill till Uppsala istället menmen "/ Finns ju iafl lindex och h&m i Valbo så klarar väl mig :) hööks finns också! :) Vaknade vid 9 idag :p gick upp och duschade, åt frulle (juice, plättar och en avocado på slutet) sen startade jag datan, sminkade mig och satt mig här =) Sen efter stan blire nog farmor :) <3 Heheh :)

bajjaääääälsk<3

pussuss :)<3


3 dagar :)

Hej igen! :)  Nu ska jag sminka mig sen åker vi in till stan :D det blir stan 3 dagar på raken :D askul! :)
aja, nu ska jag sminka mig, sedan åka! :)

puss! :)


DAGENS :)

Dagens saknad: lilltim<3

Dagens mående: glad men lite trött :)

Dagens vill ha: S O M M A R <3

Dagens smink: har inge smink på mig, ska sminka mig ^^

Dagens frisyr: utsläppt, hyffsat rakt :)

Dagens humör: ganska glad :)

Dagens klädstil: jeanstights kappahl. linne h&m. kofta h&m, rosett jc:)

Dagens låt: gone :)<3

Dagens tråkigaste: vädret -.-

Dagens beroende: datan och lära klinga nya 'tricks' xP <3 :)

Dagens fundering: vaarför inte sol idag? :(

Dagens planer: chiiiiiilla och gå med klinga :)

Dagens tidning: ingen :D



min dag än så länge :)


pusssssuss :)


Switchfoot

Heelu :) nu är jag hos farmor :) sitter och lyssnar på musik(: snart äre väl lunch :) imorrn blir det staan :)<3 loove! efter lunch ska jag ut och gå en sväng med klinga och nusse följer nog också med :) sen ska jag köra traktor och skjuta :) hehe :)


Slänger in en liten vacker bild sådär. Om ni undrar varför det är gröna streck så är det för jag gjorde den i paint och då fick benseln lite damp och det gick inte att ångra :( så jaa.



aja...




puss :)<3


VAD VILL NI LÄSA OM? :)

Hej igen!Vill bara fråga om nån av mina läsare vill ha frågestund? Isåfall skriv en kommentar i kommentarsfältet :) Skriv också vad ni vill att jag ska blogga om. Vad skulle ni tycka va intressant? Kom med tips!
Älskii<3

puss =)

TRAKTOR!

Hallou (: Hehe förlåt att jag inte bloggade igår som jag sa, men jag somnade :p Iafl så har vi vart i stan idag :) Jag fick schampoo och balsam av pappa :) sen handlade jag inget mer :) vi åkte hem och då åt vi :) sen körde jag traktor :D det gick ganska bra förutom att jag hållde på att köra in i allt x) och det blev ryckigt för jag gasade ojämnt :p menmen, kuul varde i alla fall! :) jätteruuligt :D tror jag ska köra imorrn med :D nu ska jag bara kolla några bloggar till sen gå ut en promenix med klinga :) haha, jag har döpt om mozhart till nusse :p sött va? :) gulligt tycker jag :p aja, ikv ska jag nog tillbaka till månkarbo, hade tänk sova här men har ju alla saker där så det blir mycket enklare om jag sover här imorrn eller övermorrn :) imorrn blire nog eve :) kulkul! nej nu ska jag motionera min hund :D för pär skjuter :p han är dum mot henne, för hon pissar väl för fan snart på sig inne -.- haha skämta bara!

i dont carenusse<3


puss

<3

Hejhej! :) just nu sitter jag och äter lite citron&kaktus sorbet :) jättegott :) ikväll har ja varit på tirk och fotat (: det blev en del fina bilder, men ridhus suger alltid att fota i. jag saknar min påwne :'( idag när jag red murris blev jag sparkad, på lillfingret och knäet, aaj!? aja, ikväll ska jag blogga riktigt bra! :) så det blir många korta inlägg! :)




pusspuss!


STALLET + BILDBOMB!

Tjenixxen! :) Just nu väntar ja på eve eftersom snart kommer hon och vi ska ta en promenix till degerbo :) för att rida och mocka åt murris :) jag vaknade vid nio idag, försökte somna om men det gick inte. så jag gick upp och klädde på mig ridbyxor och en varm tröja :) åt frulle, te och yoggi :) berit ringde nyss också:p men eve kom nu! nu ska jag borsta tänderna och tvätta ansiktet! :)

skriver mer sen!(:

Gjorde en liten header till mig själv, får se, ska prata med ebba....

snuuurr :s

puss, puss!


GRATTIS :D

Haaaj (: Vill bara säga grattis till brorsan som blir 15 todayy :p * jag är snäll idag *! iafl så vakna jag väl vid åtta och då åkte vi till farmor och firade johan :) han fick pengar, mopedkörkort, nån sak han samlar på och en klocka, blir väl mer saker sen =) sen fikade vi :) mums! (x

senså fick jag ett sms av eve dåra, att hon skulle till maddis och rida kal åt maja och att johanna skulle rida caramell åt maddis och då ville hon att vi skulle rida hälften hälften på kallis :) så jag sms'ade tebax att ´jag skulle åka till månkarbo och byta  om så då gjorde ja de och då kom dom och hämta mig :) josse övningskörde (: det gick bra! :)

sen red vi kal och mockade åt honom! :) han är jätte mysig galopp! ;) sen så putsa vi sakerna och borstade av, eve ringde göran och han kom och hämta oss :)

j & e skulle till stallet så göran släppte av mig, för jag var för trött för att rida murris :) ska ju ändå göra det imorrn och på onsdag (:

imorrn ska jag sova ut! :) sen blire good frukost, ridkläder, telefon och sist rida & mocka åt murris :)

ikv blire typ myskväääll (: tv och nått gott med hanna och kanske ska ja sms'a eve ? vet man ju inte? ;p

Loook at my hair`:o fäääärgeen :)
haha, ja var bara lite snurrig? :) mobba nt!


nej, inte bra för mig att sitta här för länge! pusspuss!

UPPLAND!

Heaaalllou :) Idag så vaknade jag & eve halv 9 då så åt vi frulle och sen skjutsade mamma oss till stallet (: hon mockade och vi fixa tim(L) sen så red eve först och han börja testa henne med att vända och inte gå på högersidan -.- så jag gick och tröck på eves fot hela tiden typ ;p tills han gav sig (: sen red jag och då blev han liiite busig dåra :p men det gick bra! ;) tränade lite på att vända och gå bort ist för hemåt :) han stretade emot först, men sen gav han med sig och var duuuktiig :) sen kom två tanter och beundra honom x) haha chaaarmpåwnee ja har då ((; sen skritta ja av honom och vi borsta av honom i hagen (: sen fick han äpple och då gosa han ordentligt med mig:')  (jag ska åka till uppland!) sen kom pappa och hämta oss och då rulla han(': sen så åkte vi hem och duscha och packa klart och nu har jag bara lite saker kvar! :) sen drar vi till uppland! :) yaaaah :D! men kommer sakna ponnybusen! :(<3

Bilden får bli på min skönhet, han ger mig en så insperation! (:<3


puss!

RSS 2.0