Mondaay :)

Vaknade vid sjutiden - gick upp och åt, skippade sminkningen och åkte till skolan. tog en dator och satte mig ner och tränade på glosor... sen ringde det, vi hade musik, sedan adventsfika :D gott ;) så rast efter matte(: den var rätt lätt faktiskt ! :) så gick vi och åt och det var gröt så det var tummen upp (y) mackor oxå ;) efter hade vi lååångrast ;} när vi kom in hade vi set "/ trååk "/ sedan så hade vi matte sista lektionen och jag och kudds skulle gå och prata med gunilla men det hann vi inte  :( oxå slutade vi och jag gick ner och sedan när ja skulle ta på mig skorna med skohornet så gjorde jag det os.v sedan när jag skulle hänga upp det ( kort som jag är ) så ramlade det ner i skallen på mig så jag är helt yr och blå/röd över hela pannan ;p aja sedan gick jag hem, lyssnade på musik ;-) kom hem och satt mig här, fastklistrad & kommer nog inte gå häriftån på ett tag! ;)

men nu ska jag fixa lite bilder här på bloggen och kolla saker på bdb!


kyss & smek alma westerström.

^^ Hurtful ^^

Hejhej! Sitter och lyssnar på Erik Hassle - Hurtful just nu. Helt underbar låt! :) Den är obeskrivlig! Dagen har inte varit så märkvärdig. Sovmorgon till klockan tolv, åt lunch, städade och satte mig vid datorn en sväng. Fortsatte städa, for på ica efter hade jag ledigt typ . Så gick till Feffe en sväng och sedan hem och vi for iväg till stallet. Där tog jag in Västerbo som vanligt, efter Timpey och Ronja. Sedan var Västerbo sjuk ( trodde vi ) vi vet inte men antar. Stackare! Men iaf så drog vi hem och åt mat! :D Mums!!! Och ja efter gick jag till Feffe och vi satt vid datorn, allmänt tråk! Så jag drog hem ist och nu ska jag ev. beställa ngn grej från internet, lyssna klart på låten och gå ut!

kyss & smek alma westerström


Länge sedan nu<3

Var längesen jag skrev nu. Men aja idag är det 18/11 och onsdaag ; ) Jag gick upp vid 7-tiden och käka frulle sedan hade jag på mig mascara och foundation och stack iväg te skolan >.<' huaa. Såja första lektionen rättades det (y) Andra blev det svenska och geografi. Och sedan F-I-S-K aaagain =( Så jag åt iiingenting. Så vare rast och allting vart dåligt. Efter det hade vi engelska, svenska, rast och sedan bild ochre var ganska kulizz ändå :D Sedan gick jag hem och fikade för jag var fett hungrig. Fastnade här - Åt mat och nu återigen häär. Ikv är det ju bandy-träning så dit ska jag med Kudden (y)<3 Men nu måste jag gå, för jag har inte packat ännu!

kyss & smek alma westerström

RSS 2.0