Min kvälls-outfit =D

Det funkar inte att ladda upp min outfit. Men jag hade ju ändå gjort den själv på paint :p Men den riktiga kommer sedan!


Puueesss!


Gott nytt år! :D

Gott nytt år på alla! Bilder kommer, lånar kanske pappas kamera ( för han har iafl en ö-kabel som han vet vart den är ) så dom kommer antingen imorgon eller idag! Nu ska jag iväg på ica, sedan baka med Feffe<3 Kanske rider sedan :) Dagens Kvällens outfit kommer om nån timme :)


Hade!! :-)

Green Day - Letterbomb!

 Jag ÄÄÄLSKAAAR verkligen Green Day och låten dessutom! ^^

SLAPP DAG!

Tjaa! Dåligt uppdaterat iafl :( Men här kommer en snabb genom gång ;) Måndag: Vaknade i Johannas säng vid 7-tiden (: Gick upp och åt frukost efter det så åkte vi till stalle :) Vi mockade, fodrade och släppte ut os.v. Efter det så red vi till åkern. Jag red på Murre, Joss på Basun och Johanna på Ladden. På åkern så galopperade vi och racade os.v =) Sen red både jag och Eve på Murre :) Efter en halvtimme typ, red vi hem :D Då fixade vi ponnysarna och jag och Eve satt på Murre när han stegrade sig c(: Lite roligt vare faktiskt x) ´Jag följde med dom hem och duschade, sminkade mig och fixa mig. Efter det åkte vi till Valbo :D De va väldigt nicee!<3 Jag hittade nästan iingentiing men ändå ;D Hittade: Body Lotion pack, ögonskuggor, glitter eye liner, deodorant, ansiktsmask, läppglans och badsaker ;) Hittade ett linne och en jättesöt kofta oxå! Var in på hööks och köpte putsduk. Sedan åt vi mat på IKEA os.v. Sedan åkte vi hem och jag sov över hos Johanna och Evelina<3

Tisdag: Jag mådde inte så bra, men klev upp vid 10 och fixade mig, jag pch Eve gjorde plättar med glass till frukost, jamjam :) Efter det for vi till Renegrens och fikade och pratade, trevligt värre :)<3 Efter det for vi till farmor och efter farmor till Evelina och hade taco-kväll! :) Jag sov hemma den natten :) Så jag somnade vid 12 tiden och det var as-skönt för det var så himla tyyst??? Eve och Johanna bråkar lite annars ( syskonkärlek vetni ) ;D Men sedan hände det typ inge mer.

Idag ( onsdag ): Klev upp vid halv 10 och packade, efter det åt jag frukost och sedan borsta jag tänderna, satt vid datan en stund och sedan åkte vi hem. Stannade på preem i månkarbo och köpte batterier. Stannade på lantmännen i tierp och köpte 2 par ridbyxor till mig, en borste och hovkrats till timpan. Efter det kpm vi ända till söderhamn utan ett stopp ;D Där stannade vi på Ö&B och köpte en massa saker. T.ex: 2 Fleecetäcken för 18:- styck ;) Putsbox för 45:- borste för 8:- regntäcke för 119:- trojah det va, 2 par ridbyxor för 69:- styck, tröja för 20:- ridstövlar för 119:- sporrar + remmar för 20:- stigbyglar för 50:- sen lite godis och sånt annat :) Presenter os.v :) Efter det åkte vi vidare till Sundvall. Där stannade vi och tankade och åt mat på IKEA :) Och sedan åkte vi hem hit. Men nu ska jag sova:) Klockan är 00:03 och jag ska till s-backen imorgon och sedan är det nyår! Kanske hinner skritta till Cathrine & Pål med ponnyn med!

Hade 


Cha cha en sån här julaftonsnatt :D

Tjena :D Har inte skrivit idag eftersom det är julafton :D Vi har ätit mat och druckit dricka ;) Jag drack cider, inte intressant men ändå ;p Så har jag öppnat mina julklappar (aa' Fick pengar , tröjja, ljus, filmer, cd-skiva, smink och smycken (: Gissa vem Petter hade med sig då? - Roxanna <3 Var as-längesedan jag träffade henne :) <3 Iafl så dricker dom vuxna whisky, jag, hanna och johan gör typ ingenting. Snart ska vi gå ut på en promenad ( ska visa Rox lite julpynt os.v ) Efter det blire väl fika också soova<3 Men nu ropar dom från tv-rummet ; ) Seriöstorkar jag verkligen inte ladda upp någon bild :p

Måste dra:)

GOD JUL PÅ ALLA<3

Kyss'n

Äntligen hemma ! :)

Hej! Är äntligen hemma i Uppland nu. Det har varit en väldigt lång och tråkig resa som vanligt. Stannade i Sundsvall och åt mat + lite shopping ;) Jag hittade några julklappar iafl :)  Imorgon åker kanske jag och Hanna in till stan =) Får se vad jag shoppar. Blir väl dom sista julklapparna, kläder och lite nytt smink ;) 

Skriver kanske mer sedan! (aa'

Kyss'n♥
 

jip

 

Dagens låt :)

 

Dagens (:

Dagens-testet

DAGENS VILL HA: Systemkamera
DAGENS KLÄDSEL: Mjukisbyxor, underkläder, strumpor och svart t-shirt :)
DAGENS FRISYR: Utsläppt borstat ;)
DAGENS LÅT: Alejandro
DAGENS PLANER: Julkruppa till Timpeto, mat, packa, slå in julklappar och sedan vet jag inte :)
DAGENS SAKNAD: Evelina Bästaste Sötaste Kolm<33
DAGENS DUMMASTE: Johan :(
DAGENS MISSLYCKANDE: Frukosten kanske ; >
DAGENS DROG: Inget? ? ?
DAGENS KÖP: Nothing.
DAGENS GODIS: Knäck
DAGENS HUMÖR: Glaad :D
DAGENS CITAT: Venne
DAGENS ROLIGASTE: Haha Vilma då hon gjorde oboy ; ) det va bäääst ju ;)

Söndag ♥

Tjaa! Idag så hade jag sovmorgon till 11 hehe (: Vaknade då och käkade frulle. Så sminkade jag mig lite och städade lite i tv-rummet och småplockade i sovrummet ;) Efter det så fixade jag lunch (aa'. Den vart ju hyffsad ;) Efter maten städade jag ännu mera -.-' Så jag har typ städat hela dagen =) Känns skönt att jag har lämnat jul-städningen bakom mig nu ;) Så satt jag mig vid datorn och väntade på middagen <3 Det vart kebab, yummie (y)


Efter maten så hade jag tappat bort ett dö-viktigt papper så jag letade typ i 2 timmar och när jag hittade det låg det under min pääääärm :o Efter jag hade hittat det så skrev jag lite saker som skulle in till ngn sak, hahah. Och nu sitter jag här och ska snart "baka" lite :)


Vi hörs! Glöm inte att fråga i frågestunden! :)



/alma1


Min och Fridas blogg!:)

Besök gärna min och Fridas blogg som heter: http://kuddarnabus.blogg.se/ det vore jättesnällt :) Kommentera gärna! :D

Frågestund! :)

Nu ska jag ha en frågestund! Ni får fråga vad ni vill för ni kommer att få svar på det! :)


Frågestund!!

(: Jullov = Kullov :)

Hej! Hann inte skriva igår för att jag var i Ö-vik hela dagen ( med skolan! ) Det var grymt roligt! :) Ni kan läsa mer om igår på min bdb ;) Men iaf så vaknade jag halv 8 idag ungefär ;) Så jaa, jag åkte till skolan och det var över 30 grader kallt! Burr.... Iaf så hann jag ta en dator os.v, efter jag suttit där en stund så ringde det och jag gick till "lektion" :) Vi städade typ x) Men jag och Frida hann skriva lite i svenska också. (a) Sedan vid kvart i 9 - 9 så fick vi fika :) Det var as-gott :) Vi hade ingen sträng fröken idag, utan en givmild och omtänksam ;) Iaf så slutade vi klockan 10 och gissa om det var skönt? :) Jag gick hem *hoost* och bytte om os.v. Efter så åkte jag med Boel till kyrkan där det skulle vara begravning :'o Men det gick bra tills vi kom till f-hemmet och skulle fika. -Jisses vad dom stoppade i oss >< Typ först: Korv ** BLLÄÄÄ ** sedan: Läsk & saft, efter smörgåstårta, sedan läsk efter kakor och sist julmust och glass :o Blää det var inget vidare ;*p Men sedan gick jag hem och var med Frida :D<3 Vi var med Olof och Filip för dom ville att vi skulle komma. Iaf så spelade jag och Kudden X-box mot killarna och *hoost* vad vi loosade xD Haha men nu ska jag gå till skolan och ha avslutning ;p
 Skriver mer sedan!


kyss och smek alma westerström

I´m so tired, i promise!

Hello!  Idag vaknade jag kanske tio i åtta och försov mig rejält!!! Så det var bara att skynda sig upp, käka frukost, borsta tänder och hår och smeta på lite mascara. Fick skjuts till skolan idag =) Men iafl så kom jag inte för sent iafl. Heheh vilken miss ifall det hade hänt... Men iafl så första "lektionen" hade vi julpyssel. Sedan vart det mat och efter det vare matte som gällde. Jag hann nästan klart! Har bara 1 uppgift kvar nu så det känns väldigt bra :) Och sedan hann jag med lite svenska på ett hörn med. Bra de! Sedan så hade vi rast och efter det matte igen och sedan så slutade vi :) Så jag gick hem satte mig här, åt mat och for iväg till Frida:) Och de va najs vill jag lova (; Sedan så satt vi och dampade med mobilerna ett tag och efter så åkte jag hem :( Och nu sitter jag här och ska snart fika =) Det blir typ obo'y och någon macka eller jaa, vi får se vad jag hittar på. Imorgon så går vi till klockan 3. Därefter ska jag till ica, gratta Linnéa, packa, duscha och sova. Kanske hinner rida en barbacka-ritt på lillponnyn med medans vi är och grattar Linnéa, vi får se. Nej nu ska jag fixa fika!

Jag bju på en bild idag :)

i have no idea





kyss & smek alma westerström

Moonday :)

Hejhej:) Har inte sovit så himla mycket tonight ): Sitter här och lyssnar sönder en asbra låt som kommer att vara asdålig snart. Iallafall har jag varit på ica och handlat, varit hos feffe, lyssnat på music, tråkat vid datorn och smsat :D Blir träning ikv! :) Hoppas jag kan ta fido eller doris. Har väl hoppning. Neej nu ska jag äta och lyssna sönder youtube ;D


Hade bra; )


Kyss'n♥


fgh




 Blev rätt nöjd med bilden, - den blev faktiskt rätt nice! :) Vad tycker ni?

Söndag

Hej! Idag har jag haft lite sömn och varit trött och haft ont i huvve. Jag var iväg och red vid 2 tiden. Men det var glashalt så det blev bara lite skritt runt stallet. Nu är jag himla trött och ska fika, tvätta bort sminket och gå och lägga mig! Hade!


/alma1


Lördag

Tjatja! Nu är klockan 16:27 och jag sitter och gungar på stolen och är sprallig :) Jag vill ut och busa :D Det är såå himla synd att vi inte har någon snö :( Men jag ska ut på byn och busa ändå ;o Nu snart ska vi äta god mat :)
Ahaa sedan ska vi väl mysa med något tv-program i soffan med popcorn och lite godis :) Efter blir det väl byn :) Sedan hem again <3

Men nu ska jag fortsätta ha tråkigt och prata på msn :) 



hgkj 




Julgodis :)

Hej! Har inte skrivit på länge, men det har varit så mycket att göra. Lucia, plugga os.v :) Men nu är det iallafall helg (: Jag sov till 10 ungefär och så låg jag kvar under täcket och läste en bok ;) Efter det gick jag upp och åt frukost. Så har jg kollat lite på tv och spelat sims 2 på datorn och nu ska jag nog göra iordning pannkakor till lunch =) Pappa bakar en massa julgodis eller jaa, kanske inte bara julgodis men en del. Maränger, Mintkyssar och Risbäckar ♥ Ska bli gott att äta det när det snart är jul :) Imorgon är det redan 3:e advent! Uschh vad tiden går fort ;'s Men det är ju ändå snart jul och jag älskar julen :) Så om 6 dagar slutar jag skolan ( Fredag ) och vi åker ner på lördag eller söndag tror jag :) Men nu ska jag återgå till bakandet ;)

/alma1

Tester ;)

Tre-saker-testet

Tre saker jag inte förstår mig på: Killar, städa och skolan.
Tre saker som finns på mitt skrivbord/bordet: Pennor, kameran och USB minne .
Tre saker jag gör just nu: Tuggar tuggummi, skriver på datorn, väntar att någon ska logga in på msn.
Tre saker jag vill göra innan jag dör: Knäppa kort, äta och sova. Höhö ;>
Tre saker jag kan: Rida, sova och vara nervös ;o
Tre saker jag inte kan: Sjunga, städa och tävla.
Tre saker jag tycker att du ska lyssna på: venne
Tre saker jag skulle vilja lära mig: Matte, historia och rida bättre :> Buuhuh
Tre favoriträtter: Taco´s, pizza och GoDiS<3


Sömn-testet

- Vad har du på dig när du sover? Tröja :)
- Hur sover du helst? Hur som helst typ xD
- Hur många kuddar har du i sängen? 6-8 st kanske.
- Kommer du ihåg vad du drömmer på nätterna? Ibland (;
- Har du drömt “sann-drömmar” någon gång? Jaa....


Lycklighets-testet

[ ] Du har en pojkvän.
[x] Du har ett eget rum.
[x] Du har en mobil.
[x] Du har en iPod/MP3 spelare.
[x] Dina föräldrar är fortfarande tillsammans.
[x] Du har fler än 2 bästa vänner.
[ ] Det finns en pool i din gård.
[x] Du klär dig som du vill.
[x] Du hänger med kompisar mer än en gång i veckan.
[x] Det finns en dator/laptop i ditt rum.
[ ] Du har aldrig blivit nedslagen.
[ ] Du gråter aldrig mer än 3 gånger i månaden
[x] Du får lyssna på vilken musik du vill lyssna på.
[x] Ditt rum är stort nog för dig.
[ ] Människor använder dig inte för den du är.
[x] Du har varit på konserter.
[x] Du samlar på något normalt.
[ ] Du längtar till skolan.
[x] Du önskar inte att du var någon annan.
[x] Du spelar någon sport.
[x] Du brukar göra något efter skolan.
[ ] Du äger en bil.
[x] Du brukar inte bråka med dina föräldrar.
[/] Du är nöjd med ditt utseende.
[ ] Du har inget självförtroende alls.
[ ] Du har aldrig fått IG.
[ ] Du vet vad som händer i världen.
[x] Du bryr dig om folk.
[x] Du är nöjd med ditt liv.
[x] Du kan mer än ett språk.
[x] Du har ett smeknamn.
[x] Du har ett husdjur.
[x] Du kan hela orden från 10 låtar.
[ ] Du har inga “fiender”.
[x] Du är en ganska snäll person.

Total:23 ½ 


0-10 - Du mår inte bra, du är inte lycklig.
10-20 - Du är inte jättelycklig men det duger. Du kan du känna dig ensam och sviken ibland.
20-35 - Du mår toppen, du är lycklig!


Dagens-testet

DAGENS VILL HA: B-ponny >,,<
DAGENS KLÄDSEL: Mjukisbyxor, tröja, underkläder och strumpor.
DAGENS FRISYR: Borstat [x]
DAGENS LÅT: Feliz Navidad vettu ; )
DAGENS PLANER: Lucia o; och sedan blir det väl mys med idol os.v
DAGENS SAKNAD: Jultomten <3 ;'(
DAGENS DUMMASTE: Hahah venne ;p
DAGENS MISSLYCKANDE: Killarna sjöng fel (; ***SUUCK*** :p
DAGENS DROG: Ingeee ?
DAGENS KÖP: Tuggummi och en munk :o
DAGENS GODIS: Tuggummi om det nu räknas.
DAGENS HUMÖR: - Glad -
DAGENS CITAT: venne
DAGENS ROLIGASTE: Eheh jag och Kudds dampade oss på en tant som tyckte vi var asdålig på å sjung o:

Allmänt test 1

Hur bor du: Lägenhet i en by :)
Brukar du komma i tid: Ja
Hur lång är du: 136 cm. *KORT* :(
Kan du laga mat: Klart jag kan
Vad jobbar du med/pluggar du: Skolan...
Vad har du på dig just nu: Kläder.
Har du någon fobi: Ormar
Hade du en bra kväll igår: Ajoo jävlar att jag hade.
Vilket är ditt senaste inköp: Tuggummi och en munk ;>
Din favoritdryck på morgonen: Oboy
Var fick du dina senaste pengar ifrån: Pappa
Har du sovit i din egen säng inatt:
Vad hade du sönder senast: Japp?
Vem snackade du med senast: Kudds såklart<3
Varm favoritdricka: Ehh... oboy! :)
Favoritdricka när du är riktigt törstig: Lättdryck
Alkoholhaltig favoritdricka: -Dricker inte alkohol!
När gjorde du senast något riktigt dumt: Idag
Saknar du någon just nu: Jaaa .................<3
Vad ska man göra för att få dig irriterad: Retas ^^
Någon jag stör mig på: Många ><
Intressen: Rida, music, shoppa, byn och kompisar.
senaste person du kramade: Kudden eller Feffe kanske,
Senaste person du ringde: Kudds
Senaste person som ringde dig: Kudden<3
Vad drack du senast: Mjölk
Vill du ha barn: Det bestämmer jag då jag är vuxen.
Längtar du till din nästa födelsedag: Jaa det gör jag väl.

Allmänt test 2

Vilken svordom använder du mest? Fan
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? 06:45 kanske.
Var köper du dina matvaror ifrån? Ica
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Ta den :)
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? Höhö, smink, hästar, kläder och goodis;)
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? Ja
När var senast någon stötte på dig? venne
Vad åt du till middag senast? pasta
Kan du vissla? kanske, har aldrig prövat x)
Tittade du på tecknat när du var liten? Jaa det gjorde jag nog x)
Äger du några popband t-shirts? Njaaj tro inte det.
När flög du senast? Typ 3 år sedan.
Pratar du några andra språk? Engelska, och tandläkarspråk.
Har du gråtit offentligt? ja har jag säkert
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? ett till hål i örat och tatuering vill jag ha:)
Vad har du med dig in på bion? Mycket ^~
Vad har du för väder? Mulet, halkigt.
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? -
När sov du senast på golvet? Venne, då jag somna hos Feffe ngn gång kanske eller så.
Vilken är din favorit drink? Ehh dricker inte alkohol.
Gillar du din boendesituation? - fattar inte >><<
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? 10
Är dina dagar fullbokade och stressiga? najj, fullbokade [x] stressiga: neej.
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? njaa ><
Hur gammal blir du nästa födelsedag? gammal.
Tror du på liv på andra planeter? venne
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? inget.
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? nää.
Tycker du om att krama folk? njaj , beror på vilka det är.
Äger du en digitalkamera? JappÅAllmänt test 2

Vilken svordom använder du mest?
Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
Var köper du dina matvaror ifrån?
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden?
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan?
När var senast någon stötte på dig?
Vad åt du till middag senast?
Kan du vissla?
Tittade du på tecknat när du var liten?
Äger du några popband t-shirts?
När flög du senast?
Pratar du några andra språk?
Har du gråtit offentligt?
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar?
Vad har du med dig in på bion?
Vad har du för väder?
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet?
När sov du senast på golvet?
Vilken är din favorit drink?
Gillar du din boendesituation?
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?
Är dina dagar fullbokade och stressiga?
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna?
Hur gammal blir du nästa födelsedag?
Tror du på liv på andra planeter?
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt?
Skulle du någonsin hoppa fallskärm?
Tycker du om att krama folk?
Äger du en digitalkamera?Jaoopp ^^
Vilka kändisar har du blivit jämförd med? venne
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? lite
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? nä'ä! dte är min favvorätt jue!;)
Är du mörkrädd? nää
Tre saker du alltid har med dig: mobil, headset och kamera :o) 
Har rakat dina ben någon gång: nää, har inte håriga ben.
Är du sugen på något nu: ja kanske det.
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: ingen men ngn gång ibland kanske 1.
Använder du hudkräm: ja
Micro-pop eller poppa själv: spela roll
Brukar du baka: ja
Röstade du i det senaste valet: ??
Är du nöjd med ditt liv som det är nu: japp ^^
Vilken låt lyssnade du senast på: minns inte
Har någon annan sovit i din säng inatt: kissen<3
Vad tycker du är äckligt: skolmaten och mycket, mycket mer. 
Har du pengar på mobilen:japp :)



Onsdag

Hallå! Just nu sitter jag här och har nyss fixat min design :) Och kommit hem från skolan, nu ska jag strax äta och sedan blir det nog baka en kladdkaka med grannen :) Men vi får se!

Skriver mer sedan!♥

/alma1


En biild;)

hihi

Felicia Näsbom & Karl Noremo - Converse Girl

Ser ni vad duktiga!!! :)

Cascada - Last Christmas


Julklappar!

Dåligt uppdaterat av mig! Men igår var jag och handlade julklappar i "stan" :) Vi var på affärer i ca 2 timmar♥ Det var jobbigt men det känns skönt att lägga julklapparna bakom sig! Efter vi hade varit på affärerna så stannade vi och åt mat hos Inger & Lennart och barnen. Så där stanna vi i kanske 2 timmar till och sedan tuffade vi hemmåt!:) Då vi kom hem var klockan ungefär 9 så jag slog in julklapparna ( dom flesta ) ,fikade och somnade. Det var därför jag inte uppdaterade! Men nu är jag hemma och har nyss pluggat klart matten och nu ska man väl snart äta och kanske blir det kompisar ikväll? Jag skulle tro det! ;) Men nu ska jag gå!

kyss & smek alma westerström


Timpeyy<3

<33Kan man vara sötare?♥ Hihi;)

Ke$ha - TiK ToK


Friday<3

Tjenah! Tänkte inte skriva om min dag idag :) Riktigt tråkig dag tycker jag! Jaa iallafall så har jag riktigt tråkigt och ska snart gå över till Feffe! ;) Men ikväll har jag inget planerat så smsa eller ring mig:) Jag vet iallafall att kvällen kommer bli lyckad! Jag kan hänga ut på byn, kolla film eller gå på lisaz och fika eller bara vad som helst typ  ;)

Hade bra! Skriver mer senare och lägger in massa bilder :)
 
Puss


En bild ;p

jipNej nu måste jag fika och sedansova! Har inte sovit något inatt så det kan nog behövas ifall det blir skola imorgon!...

kyss & smek alma westerström

Längtan till jul! (:

Tjatja! Längtar inte någon av er till jul? Jag längtar jätte mycket! Av flera själ, jag ska åka ner till Uppsala ( där jag kommer ifrån ) och fira jul! :) Där får jag träffa släktingar och nära vänner! Och jag får kanske rida ;) Och såklart blir det massa paket på julafton! :) Jag bara älskar paket, är helt galen i dom! Gör inte ni? ;) Så jag har rört ihop någon liten "julmys" bild! Bara att tänka på julmyset får jag gåshud, jag måste säga jag älskar verkligen julen!

julmyss.;)

Längtar inte ni tills "julmyset" är igång?♥


Utskurna meloner!

Hittade några utskurna meloner på nätet! Jätteduktigt gjort av konstnärerna tycker jag! :)

melon o:hihi melonyeeah melon
melongubbe
melonnnpoonuueVad tycker ni om dom? :) Själv tycker jag att dom borde arbetat hårt och det borde varit jobbigt! Men knasiga &fina är dom väl iallfall;)? ♥

Dagens ; )

Dagens:


Humör: sjuk, så jaa lite glad men ändå jättetrött! :)


Klädsel: svarta pumabyxor, underkläder, strumpor och ett rosa linné (y)


Frisyr: oborstat, utsläppt ;o


Göra sen: venne typ bada, sova och plugga...



Saknad: malou<33



Hatade person: åhh´det blir ....... :@



Stördaste: venne?


Sötaste: åhh rapportgubben på tvn<333



Plus: hemma hela dagen ;)



Minus: ont i armen sedan vaccinet "/


Specialfråga:

Dagens tvprogram/film : hmm, ngn skräckis kommer inte ihåg vad den heter :p


Wille skrattar :) Ni måste kolla på den! seriöst! :)


Erik Hassle - Hurtful


Cansei De Ser Sexy - Music is my hot hot sex


Sjuk torsdag..

Hejsan! idag vaknade jag vid halv fem av att jag mådde jätte dåligt. men iaf så somnade jag om och vaknade vid halv åtta igen. då hade jag feber 38,7 tror jag. så jag vart hemma ;) sov till nio och vaknade, somnade om och vaknade tio i tio. då  hade jag 38,1. så jag gick upp och käkade frukost ;) kollade film och sedan satt jag mig här. nu har jag ätit lite lunch och ska fixa min header :D så den kommer väl snart ;D
men nu ska jag fixa den! pst: glöm inte att kommentera! (:

kyss & smek alma westerström

jadu.9

Bilder (:

hahahame jag venne tyiieeppw :P mohohoh typ venne?


SNABBIS

Halloy:) sitter och kollar på bonde söker fru och gör ingentiing :) men nu börja det igen :')

pussen


Dagens ; )

Dagens:


Humör: happy & lite irriterad ;)


Klädsel: svarta pumabyxor, underkläder, strumpor, rosa tröja :o


Frisyr: utsläppt :)


Göra sen: kolla på bonde söker fru:)



Saknad: fido kanske.....



Hatade person: många :)



Stördaste: ngn på msn typ ;o


Sötaste: jaduuu?



Plus: venne ? onsdag tyep ;)



Minus: maten.


Specialfråga:

Dagens godis: En twix :D


Onsdag

Vaknade vid halv åtta. försov mig rejält "/ så jag packade badkläderna, rusade nerför trappan och hoppade in i bilen, thiihi jag har blivit så lat! förut gick jag alltid till skolan men aldrig nu? vad har det flugit i mig? aja åkte till skolan och gick på bussen. så kom den och åka buss i en timme var inte kul precis. så badade vi och blää vad kallt det va >< så åkte vi buss en timme till. när vi kom hem så gick vi och åt. det skulle vara korv och mos men ist blev det janssons frestelse, blää!!! ( inte ngn frestelse precis!!!). hade hellre hoppats på korv och mos ändå fast det är riktigt mystiskt mat. så gick vi ut och vi hade iiingenting att göra så vi körde runt på marabou´s sparkar ;p så gick vi in och då skulle vi till kyrkan och träna på lucian. det var tråkigt. efter det gick vi hem och hade rast och bild (; det var kul (y) men nu ska jag kolla på bonde söker fru och lägga in "dagens:" efter det!

Hade !

kyss & smek alma westerström

Dagens ;)

Har bestämt att varje dag ska jag ladda upp "dagens" :) Oxå ska jag ha en special fråga varje dag :)

Dagens:


Humör: happy (:


Klädsel: svarta pumabyxor, underkläder, strumpor, linne och lång tröja ( randig ) :)


Frisyr: utsläppt ;p


Göra sen: ica, baka chokladbollar och stallet, sedan venne jag ;)



Saknad: johanna.k <3



Hatade person: haha, många x) (; 



Stördaste: bror :)



Sötaste: jadu.. ? ...........<3



Plus: hmm... öhh inget >< eller joo<3 kuddludd<3



Minus: skolan



Specialfråga:


Dagens fika/mat: fika: bulle, oboý och ngt mer typ. mat: bruna bönor,
korv, potatis och fläsk:'( skolmat vetni ;)


Tisdag :)

Vaknade halv åtta och gick upp.. klädde på mig och gick och åt frukost. åkte till skolan, hade svenska och efter det matte, så åt vi >-<' och efter rast:) efter gick vi in och då hade vi engelska och sedan gick jag och kudds och spelade trummor ;D enkelt vare :] så hade vi matte, det var ganska enkelt för vi fick spec. hjälp ;) var bara ngt tal i geon oxå vare en diagnos :) men jag hann inte klart diagnosen "/ men hinner nog den imorgon! skoldagen slutade med rast, matte och svenska. så gick jag hem med: vilma, feffe, johannes, samuel och olof + jag då;)
efter det var jag hem till feffe en sväng och sedan gick vi hem till mig. och nu har hon gått hem och nu ska jag strax på ica och handla med mamma! :)

Ciaao♥


RSS 2.0